Η Ελένη προτείνει το Pink Ribbon της Estée Lauder

Η Ελένη Μενεγάκη προτείνει και φέτος το εμβληματικό Pink Ribbon της Estée Lauder… Ένα από τα πιο αγαπημένα μέσα διάδοσης της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Κάνε κλικ πιο κάτω και μάθε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.  

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η τιμή που και φέτος τον Οκτώβριο, ο όμιλος Estée Lauder Companies και η Estée Lauder Cyprus πραγματοποιούν την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα κοινωνικού αντικτύπου του ομίλου, που υποστηρίζει πάνω από 60 οργανισμούς διεθνώς. Άλλωστε έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από $99 εκατομμύρια παγκοσμίως, υποστηρίζοντας την ιατρική έρευνα σε όλο τον κόσμο, εκπαιδευτικά προγράμματα και ιατρικές υπηρεσίες.

Το story του Pink Ribbon της Estée Lauder

Η ελληνική πρωτοβουλία της Estée Lauder με το εμβληματικό Pink Ribbon Bracelet, από το 2005 που ξεκίνησε και έχει γίνει πλέον θεσμός, έχει μοναδικό στόχο την υποστήριξη της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Το βραχιόλι που φιλοτεχνεί ο γνωστός σχεδιαστής Dukas, έχει καθιερωθεί σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, ως σύμβολο του αγώνα κατά της νόσου, λαμβάνοντας κάθε χρόνο εξαιρετικής αποδοχής από το κοινό.

Το μήνυμα της φετινής καμπάνιας θα επικοινωνήσει και φέτος η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού κυρία Ελένη Μενεγάκη: «Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους.»

Τα έσοδα από την πώληση του νέου βραχιολιού, το οποίο είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου, στα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder, θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου έργου της Europa Donna Κύπρου.

MadameLeFo