ABOUT MadameLeFo

Οι MadameLeFo, το beauty blog που στην πεντάχρονη πορεία του εξελίχθηκε σε ένα lifestyle online “περιοδικό”, αγαπήθηκε από χιλιάδες followers… Και σήμερα σάς συστήνεται, απλά για να μας γνωρίσετε καλύτερα! 

Για χρόνια ασχοληθήκαμε σχεδόν αποκλειστικά με τον “μαγικό” κόσμο της ομορφιάς… Ένας κόσμος που μας γεμίζει με ελπίδα ότι θα παραμείνουμε γεμάτες ζωντάνια μέχρι τα βαθειά γεράματά μας…  Επειδή όμως, η ευρύτερη έννοια της ομορφιάς είναι συνώνυμη του στιλ, στη ζωή μας εντάχθηκε και η μόδα και η διακόσμηση.

Διεισδύσαμε στα ατελιέ κύπριων designers και μεγάλων οίκων του εξωτερικού… Μάθαμε πρώτες τα μυστικά τους για την υλοποίηση των δημιουργιών τους. Βέβαια, στην αρχή είμασταν δυό… Μάνα και κόρη, με κοινά ενδιαφέροντα και ταυτόσημο επάγγελμα. Και οι δυο beauty editors, μαγευόμασταν με όσα μαθαίναμε από τους διασημότερους μετρ του χώρου…

MadameLeFo

Το αρχικό “ντουέτο” του MadameLeFo

Για την διατήρηση της ομορφιάς όμως, σημαντικό ρόλο παίζει η υγεία και η ισορροπημένη διατροφή… Στην πορεία λοιπόν, εντάχθηκαν στην παρέα μας γιατροί και διαιτολόγοι… Και μας «δίδαξαν» πως να αξιολογούμε τα “συστατικά” της υγείας μας. Προσθέσαμε όμως και ξεχωριστές γεύσεις, πάντα παρέα μ’ ένα καλό κρασί! Έτσι, εισέβαλε στη ζωή μας και η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική! Τρυπώσαμε στις κουζίνες γνωστών chef, εκμαιεύσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές τους και τα πολύτιμα μυστικά τους.

Οι MadameLeFo είμασταν δυό, γίναμε τρεις… 

MadameLeFo

H “ομάδα” μας σε απαρτία και brain storming για “κατάθεση” ιδεών και προτάσεων

Πριν πέντε χρόνια και κάτι, στην παρέα μας εντάχθηκε ακόμη μια δυναμική γυναίκα. Μια γυναίκα που αφιέρωσε τη επαγγελματική της ζωή στην ανάπτυξη της συνείδησης των γυναικών για την συστηματική φροντίδα και την περιποίηση όχι μόνον της ομορφιάς τους, αλλά και της προσωπικότητάς τους. Η Στέλλα Βασιλοπούλου, για 31 χρόνια υπήρξε Διευθύντρια σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών στη Κύπρο… Όμως, στα τέλη του 2017 ένωσε την εμπειρία και τις γνώσεις της με την δημιουργική γραφίδα της Λένας Τσουκαλά... Έτσι από τότε, όλες μαζί  σάς προσφέρουμε ό,τι νεότερο μάς κάνει εντύπωση… Και φυσικά, σας κινεί το ενδιαφέρον να το διαβάσετε.

Τώρα λοιπόν, που στο Madame LeFo είμαστε τρεις, σάς μεταφέρουμε όλες μας τις γνώσεις μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας. Γι’ αυτό, την διαμορφώσαμε με πολύ επιμέλεια και φροντίδα. Την εμπλουτίσαμε με μπόλικη δόση αγάπης και ευελπιστούμε να κάνουμε τη ζωή σας ακόμα πιο όμορφη. Κι όλα αυτά, γιατί η ομορφιά βρίσκεται πάντα και παντού ανάμεσά μας.

#beautyisallaround

Γνωρίστε την ομάδα του MadameLeFo   

Λένα Τσουκαλά

Editor in Chief της MadameLefo

«Πριν πολλά… πολλά χρόνια, άκουγα προσηλωμένη στο ραδιόφωνο τη «Θεία Λένα για τα μικρά παιδιά». Μιλώ ασφαλώς, για την πολυαγαπημένη εκπομπή της θρυλικής Αντιγόνης Μεταξά. Μπορεί οι νεότερες να μην την έχετε ακούσει κάν, όμως, την απολάμβανα…. Γιατί μ’ ένα γλαφυρό, μοναδικό τρόπο μετέδιδε μέσα απ’ το μαγικό κουτί παραμυθάκια… Και μάθαινα πρακτικές συμβουλές συμπεριφοράς… Κι όλα αυτά ήταν πολύ σημαντικά στην πορεία της ζωής μου.

Είμαι η Λένα Τσουκαλά, για 30 ολόκληρα χρόνια beauty editor στον ημερήσιο και τον περιοδικό Τύπο. Και τώρα αποκλειστικά στη MadameLeFo, το μικρότερο “παιδί” της οικογένειάς μου.

Μεγαλώνοντας, μετά τις σπουδές μου, είχα πάντα ένα όνειρο: Κάποια στιγμή να μοιάσω με την ραδιοφωνιστζού «Θεία Λένα»… Να έχω την ευκαιρία να γράφω με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο τις συμβουλές μου και να “μεταδίδω” τις γνώσεις μου στα θέματα που λάτρευα ανέκαθεν: Μόδα, Υγεία, Ομορφιά. Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, αφού για 30 ολόκληρα χρόνια αρθρογραφούσα ως editor στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο. Πριν τρία χρόνια όμως, η ζωή μου άλλαξε… Τόσο η δημοσιογραφική μου ιδιότητα, όσο και η βάση μου «μετακόμισαν» αποκλειστικά πλέον στο MadameLeFo, απ’ όπου ανέλαβα να σας ενημερώνω σφαιρικά και να σας μεταφέρω καθημερινά ότι νεότερο κάνει την εμφάνισή του στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.»

#beautyisallaround

Στέλλα Βασιλοπούλου

Managing Director της MadameLeFo

«Στα 31 επαγγελματικά μου χρόνια, ως Διευθύντρια εταιρίας καλλυντικών στη Κύπρο, αυτό που πάντα μου πρόσφερε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, ήταν το χαμόγελο των πελατών μας, όταν φεύγοντας από το πάγκο των καλλυντικών μας, όπου εξυπηρετηθήκαν, νιώσανε πιο όμορφα από πριν- πιο ελκυστικές, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο θετικές…

Είμαι η Στέλλα Βασιλοπούλου, το δημιουργικό πνεύμα της “οικογένειας” της MadameLeFo

Πριν τέσσερα χρόνια όμως, πήρα την απόφαση για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, για να ασχοληθώ πια με όλα όσα με ενδιαφέρουν, όπως το χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της διακόσμησης, και όλα όσα έχουν σχέση με την ομορφιά της ζωής μας γενικότερα. Ο δρόμος μου λοιπόν με έφερε στο MadameLeFo, όπου μετά από 30 χρόνια γνωριμίας με τη Λένα, αποφασίσαμε τη συνεργασία μας, με στόχο να ομορφύνουμε τη ζωή σας ακόμη περισσότερο, μέσα από τη σελίδα μας».

#beautyisallaround

Φωτεινή Παλληκαρίδου

Director της MadameLeFo

«Κόρη της Λένας Τσουκαλά, τα επαγγελματικά μου βήματα ακολούθησαν αυτά της μητέρας μου… Ως βοηθός της αρχικά, «η Φω», είμαι το Fo στη MadameLeFo και στην πραγματικότητα το άλλο μισό της Λένας! Και έτσι θα είμαι για μια ζωή δίπλα της και δίπλα στο MadameLeFo. Ο ρόλος μου πια ως επαγγελματίας του χώρου, αλλά και ως full time μαμά δυο αγοριών, είναι να συμβάλλω απλώς με τις φρέσκιες ιδέες μου στη εξέλιξη του MadameLeFo σε ένα site που απευθύνεται στην κάθε γυναίκα socialité ή μη, με έντονη προσωπικότητα ή και με χαμηλό προφίλ. Από την “γέννηση” του άλλωστε το 2015, το site μας στήθηκε με πολύ αγάπη για την μοναδικότητα της κάθε γυναίκας. Έτσι από τη στιγμή που μεγαλώσαμε, θα προσφέρω κι εγώ με την σειρά μου σε όλες τις φίλες που μας ακολουθούν νέες ιδέες και προτάσεις, γεμάτες αγάπη, συναίσθημα, έμπνευση από τις ιστορίες άλλων γυναικών… Και φυσικά όλα καταγραμμένα με την μοναδική γραφή της Λένας, που έγινε «σχολή» για μένα, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας. Keep following us λοιπόν, και μην ξεχνάτε πως η ομορφιά βρίσκεται στην κάθε στιγμή!».

#beautyisallaround

@MadameLeFo

 

 

 

MadameLeFo