About Madamelefo

H “ομάδα” μας σε απαρτία και brain storming για “κατάθεση” ιδεών και προτάσεων

Είμασταν δυο, γίναμε τρεις… 

 Παθιασμένες με την ανακάλυψη νέων προϊόντων, tips και tricks, γίναμε οι «επαγγελματίες» του μαγικού κόσμου της ομορφιάς. Μιλήσαμε με διασημότητες, πήραμε συνεντεύξεις από ερευνητές, επιστήμονες, και μεγάλους δημιουργούς. Μαγευτήκαμε από τις αισθησιακές μυρωδιές νέων αρωμάτων και τα επιδέξια χέρια των artistic directors και των makeup artists που μεταμορφώνουν τα πρόσωπα αναρίθμητων μοντέλων και celebrities.

Επειδή όμως, η ευρύτερη έννοια της ομορφιάς είναι συνώνυμη του στιλ, στη ζωή μας εντάχθηκε και η μόδα και η διακόσμηση. Διεισδύσαμε στα ατελιέ κύπριων designers και μεγάλων οίκων του εξωτερικού, και μάθαμε πρώτες τα μυστικά τους για την υλοποίηση των δημιουργιών τους.

Για την διατήρηση της ομορφιάς όμως, σημαντικό ρόλο παίζει η υγεία και η ισορροπημένη διατροφή… Έτσι, εντάχθηκαν στην παρέα μας γιατροί και διαιτολόγοι, που μας «δίδαξαν» πως να αξιολογούμε τα “συστατικά” της υγείας μας. Προσθέσαμε όμως και ξεχωριστές γεύσεις, πάντα παρέα μ’ ένα καλό κρασί! Έτσι, εισέβαλε στη ζωή μας και η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική! Τρυπώσαμε στις κουζίνες γνωστών chef, εκμαιεύσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές τους και τα πολύτιμα μυστικά τους.

Σήμερα, στην παρέα μας εντάχθηκε ακόμη μια δυναμική γυναίκα, που αφιέρωσε τη επαγγελματική της ζωή στην ανάπτυξη της συνείδησης των γυναικών για την συστηματική φροντίδα και την περιποίηση όχι μόνον της ομορφιάς τους, αλλά και της προσωπικότητάς τους. Η Στέλλα Βασιλοπούλου, που για 31 χρόνια υπήρξε Διευθύντρια σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στη Κύπρο, ενώνει την εμπειρία και τις γνώσεις της με την δημιουργική γραφίδα της Λένας Τσουκαλά, και απ’ εδώ και πέρα όλες μαζί υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε ότι νεότερο μας κάνει εντύπωση, και που θα σας κινεί το ενδιαφέρον να το διαβάσετε.

Και τώρα που στο Madame LeFo γίναμε τρεις, θα μεταφέρουμε όλες μας τις γνώσεις μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, που την διαμορφώσαμε με πολύ επιμέλεια και φροντίδα. Την εμπλουτίσαμε με μπόλικη δόση αγάπης και ευελπιστούμε να κάνουμε τη ζωή σας ακόμα πιο όμορφη. Κι όλα αυτά, γιατί η ομορφιά βρίσκεται παντού.

#beautyisallaround

Meet the Madamelefo team  

Λένα Τσουκαλά

Editor in Chief MadameLefo

«Πριν πολλά… πολλά χρόνια, άκουγα με προσήλωση απ’ το ραδιόφωνο τη «Θεία Λένα για τα μικρά παιδιά», την πολυαγαπημένη εκπομπή της θρυλικής Αντιγόνης Μεταξά. Και την απολάμβανα, γιατί μ’ ένα γλαφυρό, μοναδικό τρόπο μετέδιδε μέσα απ’ το μαγικό κουτί παραμυθάκια, κάναμε κουβεντούλα, παίρναμε συμβουλές συμπεριφοράς… Κι όλα αυτά ήταν πολύ σημαντικά στην πορεία της ζωής μου.

Είμαι η Λένα Τσουκαλά, για χρόνια beauty editor στον ημερήσιο και τον περιοδικό Τύπο και τώρα σταθερά στη Madamelefo, το μικρότερο “παιδί” της οικογένειάς μου.

Μεγαλώνοντας, μετά τις σπουδές μου, είχα πάντα ένα όνειρο: Κάποια στιγμή να μοιάσω με την «Θεία Λένα» του ραδιοφώνου… Να έχω την ευκαιρία να γράφω με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο τις συμβουλές μου και να “μεταδίδω” τις γνώσεις μου στα θέματα που λάτρευα ανέκαθεν: Μόδα, Υγεία, Ομορφιά. Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, αφού για 28 ολόκληρα χρόνια αρθρογραφούσα ως editor στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο. Τους τελευταίους μήνες όμως, η ζωή μου άλλαξε… Τόσο η δημοσιογραφική μου ιδιότητα, όσο και η βάση μου «μετακόμισε» αποκλειστικά πλέον στη MadameLefo, απ’ όπου ανέλαβα να σας ενημερώνω σφαιρικά και να σας μεταφέρω ότι νεότερο κάνει την εμφάνισή του στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.»

#beautyisallaround

Στέλλα Βασιλοπούλου

Managing Director

«Μέσα από τα 31 επαγγελματικά μου χρόνια, ως Διευθύντρια εταιρείας καλλυντικών στη Κύπρο, αυτό που πάντα μου πρόσφερε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, ήταν το χαμόγελο των πελατών μας, όταν φεύγοντας από το πάγκο των καλλυντικών μας, όπου εξυπηρετηθήκαν, νιώθανε πιο όμορφα από πριν- πιο ελκυστικές, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο θετικές…

Είμαι η Στέλλα Βασιλοπούλου, το νέο “μέλος” της “οικογένειας” της Madamelefo

Πρόσφατα πήρα την απόφαση για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, όπου θα μπορούσα να ασχοληθώ με όλα όσα με ενδιαφέρουν, όπως το χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της διακόσμησης, και όλα όσα έχουν σχέση γενικά με την ομορφιά της ζωής μας. Ο δρόμος μου λοιπόν με έφερε στη MadameLefo, όπου μετά από 28 χρόνια γνωριμίας με τη Λένα, αποφασίσαμε τη συνεργασία μας, με στόχο να ομορφύνουμε τη ζωή σας, μέσα από τη σελίδα μας».

#beautyisallaround

Φωτεινή Παλληκαρίδου

Director

«Κόρη της Λένας Τσουκαλά, τα επαγγελματικά μου βήματα ακολούθησαν αυτά της μητέρας μου… Ως βοηθός της αρχικά, «η Φω», είναι το Fo στη MadameLefo και στην πραγματικότητα το άλλο μισό της Λένας! Και έτσι θα είμαι για μια ζωή δίπλα της και δίπλα στη MadameLeFo. Ο ρόλος μου πια σαν επαγγελματίας του χώρου, αλλά και σαν full time μαμά δυο αγοριών, είναι να συμβάλλω απλώς με τις φρέσκιες ιδέες μου στη εξέλιξη της Madamelefo ως ένα site που απευθύνεται στην κάθε γυναίκα socialité ή μη, με έντονη προσωπικότητα ή και με χαμηλό προφίλ. Από την “γέννηση” του άλλωστε, αυτό το site στήθηκε με πολύ αγάπη για την μοναδικότητα της κάθε γυναίκας. Έτσι σήμερα που μεγαλώνουμε, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να προσφέρω σε όλες τις φίλες που μας ακολουθούν νέες προτάσεις, γεμάτες αγάπη, συναίσθημα, έμπνευση από τις ιστορίες άλλων γυναικών και φυσικά την μοναδική γραφή της Λένας, που έγινε «σχολή» για μένα, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας. Keep following us λοιπόν, και μην ξεχνάτε πως η ομορφιά βρίσκεται στην κάθε στιγμή! ».

#beautyisallaround

@MadameLeFo