Η “ANANEOSIS” ανανεώθηκε και σε ξεναγούμε

Η ANANEOSIS MEDICAL REJUVENATION CLINIC ανανεώθηκε… Μάθε ότι την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λεμεσό, τα εγκαίνια της κλινικής της Δρ. Κατερίνας Παττίχη. Και δες τους νέους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι πιο εξειδικευμένες, μη επεμβατικές θεραπείες για την ομορφιά σου και όχι μόνον… 

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια, τα οποία έχουν τελεστεί από τη κα Έλενα Νικολαΐδη, σύζυγο του Δημάρχου Λεμεσού.

Στην άψογα οργανωμένη εκδήλωση, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν ένα ευχάριστο βράδυ, να ξεναγηθούν στους νεοσύστατους χώρους της κλινικής και να ενημερωθούν για τις θεραπείες που ειδικεύονται.

Η βραβευμένη κλινική ANANEOSIS MEDICAL REJUVENATION CLINIC θεωρείται μια από τις καλύτερες κλινικές μη επεμβατικών θεραπειών για το πρόσωπο και σώμα που υπάρχουν στη Κύπρο.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας παγκοσμίως βραβευμένα μηχανήματα, εδώ πραγματοποιούνται οι πιο εντυπωσιακές και αποτελεσματικές θεραπείες.

 

Η κλινική ANANEOSIS MEDICAL REJUVENATION CLINIC βρίσκεται στην οδό Τακίτου 8, 3075 στη Λεμεσό, τηλ. 25347347, 99806868

Email: reception@drpattichis.com

 

MadameLeFo
0