70 χρόνια χρυσής ιστορίας & η συλλεκτική σειρά

Ο ΚΑΦΕΣ ΛΑΪΚΟΥ γιορτάζει 70 χρυσά χρόνια του με μια συλλεκτική σειρά, με την υπογραφή της εικαστικού Μαρίας Αριστείδου. Κι εμείς μαθαίνουμε τα πάντα πριν από σας για σας!

 

Από το 1948, ο αγαπημένος μας Καφές Λαϊκού ταυτίζει το πλούσιο άρωμα του, το χρυσό χαρμάνι του και την μοναδική γεύση του με τις πιο νοσταλγικές μας στιγμές.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορική πορεία του κάνοντας κλικ εδώ

“Στιγμές ζωής, στιγμές Λαϊκού”, νέα εποχή για τον κυπριακό καφέ του Λαϊκού

Φέτος λοιπόν, ο Καφές Λαϊκού γιορτάζει τα 70 χρόνια της χρυσής ιστορίας του και μας χαρίζει μια συλλογή από 4 επετειακά φλιτζανάκια, σχεδιασμένα από την εικαστικό και πρέσβειρα του Καφέ Λαϊκού Μαρία Αριστείδου, η οποία εμπνεύστηκε από την ιστορία του πιο εκλεκτού καφέ του νησιού μας. 

Έτσι από τον Νοέμβριο, επιλέγοντας το κουτί προσφοράς που περιέχει 2 συσκευασίες Χρυσού καφέ Λαϊκού 200 γρ., παίρνουμε δώρο το πρώτο συλλεκτικό φλιτζανάκι. Η κυκλοφορία και των 4 χρωμάτων θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019, κι έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την δική μας ολοκληρωμένη συλλεκτική σειρά. Αναζητήστε τα λοιπόν στις προωθητικές συσκευασίες που θα βρείτε στα ράφια των υπεραγορών και φτιάξτε τις δικές σας στιγμές Λαϊκού,  με αυτούς που αγαπάτε.

Η Μαρία Αριστείδου, πρέσβειρα του Καφέ Λαϊκού 

H Μαρία Αριστείδου, με σπουδές Καλών Τεχνών στο Manchester Metropolitan University και MA in Arts Health στο University of Central Lancashire, εφαρμόζει την τεχνική στρωματοποίησης (layering technique) χρησιμοποιώντας για πρώτη ύλη της τον Κυπριακό Καφέ Λαϊκού.

Ο Χρυσός Καφές Λαϊκού και η Μαρία Αριστείδου κοινοποίησαν το 2017 την αρχή μιας μοναδικής συνεργασίας.  Η γνωστή εικαστικός, γνωρίζει την τέχνη του καφέ καλύτερα, μιας και τα μοναδικά της εκθέματα με βάση τον καφέ, τυγχάνουν αναγνωρισιμότητας  σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για την εικαστικό Μαρία Αριστείδου κάνοντας κλικ εδώ

Τα «λόγια» και τα «έργα» του… καφέ

More info

https://www.facebook.com/KAFESLAIKOU/

Instagram: Kypriakos_kafes_laikou

https://www.facebook.com/Maria.A.Aristidou/

Instagram: ma_aris

MadameLeFo
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop