Υπεραγορά Παπαντωνίου με μια αγκαλιά στα παιδιά

Η Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα έδωσε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά στα παιδιά και μ’ αυτό τον τρόπο στήριξε το ΑΛΜΑ.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα, οργάνωσε μία δράση αγάπης που συντέλεσε στη συγκέντρωση χρήσιμων ειδών για τα παιδιά του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», πρόγραμμα (Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης) του Ιδρύματος «ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

Τι εστί ΑΛΜΑ;

Το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Παιδιού «ΑΛΜΑ», στρέφει την ιδιαίτερη προσοχή του προς βρέφη και πρώιμα γεννημένα παιδιά με αναπτυξιακό κίνδυνο, παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες, παιδιά με ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά και μαθησιακές δυσκολίες, παιδιά των οποίων η ανάπτυξη κινδυνεύει και προέρχονται από κοινωνικά μειονεκτούσες οικογένειες. Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες και προς τους γονείς όλων των παιδιών που βοηθά.

Το χρονικό της δράσης

Στη φωτογραφία από αριστερά είναι η marketing manager των Υπεραγορών Παπαντωνίου, κυρία Έλενα Παπαντωνίου και η κυρία Νίκη Καμέρη, διευθύντρια του κέντρου ανάπτυξης δεξιοτήτων του παιδιού, το ΑΛΜΑ.

Με τίτλο «Αυτά τα Χριστούγεννα ας αγκαλιάσουμε όλοι τα παιδιά», από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου, η Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα, προσκάλεσε τους πελάτες και τους κατοίκους του Ύψωνα, μα και όσους το επιθυμούσαν, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια με βρεφικά – παιδικά ρούχα και παιχνίδια, καινούργια ή μεταχειρισμένα, για τη στήριξη των παιδιών. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική και η συγκέντρωση των ειδών ήταν μεγάλη. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως ήταν πολύτιμη και η βοήθεια του 245ου  Συστήματος Προσκόπων Ύψωνα στη δράση της κοινωνικής ευθύνης του καταστήματος, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

«Τόσο απλά, τόσο καλά» και φέτος, τα υπέροχα παιδιά του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», δέχθηκαν μια μεγάλη αγκαλιά με δώρα από τους συμπολίτες μας, με την πρωτοβουλία και την ευγενική στήριξη των Υπεραγορών Παπαντωνίου. Και του χρόνου!