Βαλίτσα: Μάθε όλα τα μυστικά και την τέχνη της

Βαλίτσα… Ναι, έχει τα δικά της μυστικά και την τέχνη της… Μάθε σήμερα βήμα με βήμα… πως θα πακετάρεις τις αποσκευές σου σωστά! Κι έτσι θα έχεις μαζί σου τα πάντα για να περάσεις τις πιο αξέχαστες διακοπές. 

Βαλίτσα

Photo credits: STIL από το Unsplash

Αύριο φεύγεις για τις πολυαναμενόμενες διακοπές σου… Ξέρεις όμως, πώς θα πακετάρεις σωστά τις βαλίτσες σου; Λοιπόν… Έχουμε και λέμε! Πριν αρχίσεις να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου, φρόντισε να συγκεντρώσεις σε ένα σημείο όλα τα μικροπράγματα και χώρισέ τα σε κατηγορίες: Καλλυντικά σε ταξιδιωτικό μέγεθος, χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα, είδη προσωπικής υγιεινής, βιβλία και φυσικά ρούχα, πετσέτες, σαγιονάρες.

Τα μυστικά και η τέχνη της

Βαλίτσα

Photo credits: Ketut Subiyanto από το Pexels

Το σωστό πακετάρισμα είναι τέχνη, όπως ξέρουν καλά οι βετεράνοι ταξιδιώτες. Το ζητούμενο είναι να μην ξεχάσεις τίποτα… Χωρίς να φορτωθείς με υπερβολικό βάρος, και φυσικά να βρεις εύκολα αυτά που χρειάζεσαι όταν φτάσεις στον προορισμό σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Ξεχώρισε, λοιπόν, πρώτα, τι θα φορέσει στο ταξίδι το κάθε μέλος της οικογένειας και κράτησε τα ρούχα αυτά στην άκρη.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Βάλε σε ειδικές θήκες -προτίμησε τις πάνινες- τα εσώρουχα, τις κάλτσες και τα αξεσουάρ και μετά βάλ’ τες σε ειδικούς ξεχωριστούς χώρους που υπάρχουν σε κάθε βαλίτσα, ή σάκο. Με αυτό τον τρόπο, ούτε θα τσαλακωθούν, ούτε θα σκορπίσουν, αλλά θα μπορέσεις να τα εντοπίσεις και πιο εύκολα.

Βαλίτσα

Photo credits: Gustavo Fring από το Pexels

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Τοποθέτησε τα ρούχα των παιδιών μέσα στις βαλίτσες, χωρισμένα σε σετάκια, ώστε να μην ψάχνεις να συνδυάζεις τελευταία στιγμή.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Μην πάρεις μαζί σου πολλά μπλουζάκια, γιατί σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει στον τόπο διακοπών και μετά δεν θα έχεις που να τα βάλεις.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Βάλε σε μια ξεχωριστή τσάντα τα παιχνίδια ή τα βιβλία με τα οποία θα απασχοληθούν τα παιδιά στη διάρκεια του ταξιδιού.

Βαλίτσα

Photo credits: Anete Lūsiņa από το Unsplash

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”]  Και φυσικά όταν φτάσεις εκεί, μην αγοράσεις πράγματα που δεν σου αρέσουν απλώς επειδή τα βρήκες μπροστά σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Για να θυμάσαι τις διακοπές σου φτάνουν μερικές καρτ ποστάλ και φυσικά φωτογραφίες, τις οποίες μπορείς να τακτοποιήσεις σε ένα ειδικό άλμπουμ διακοπών όταν επιστρέψετε.

MadameLeFo