Ντίνη Χριστοφόρου: Εγκαινιάζεται η 7η έκθεση της

Η Ντίνη Χριστοφόρου παρουσιάζει σε λίγες μέρες την έβδομη ατομική έκθεση της στην The O Gallery στην Λάρνακα. Κάνε scroll και θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες. 

Ντίνη Χριστοφόρου

Η The O Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου, της οποίας τα έργα είναι εμπνευσμένα από το κύμα του ιμπρεσιονισμού. Η συγκεκριμένη έκθεση, αποτελεί την έβδομη ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου και είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής της πορείας των τελευταίων δύο χρόνων. Οι πίνακες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, εκφράζουν συναισθήματα, σκέψεις και εσωτερικούς διαλόγους. «Αν θα έπρεπε να δώσει ένα τίτλο σε αυτήν την έκθεση θα ήταν: “Εσωτερικοί Διάλογοι”» λέει η ίδια.

Ντίνη Χριστοφόρου

Στα έργα κυριαρχούν χρωματικές αντιθέσεις, οι οποίες δημιουργούνται απλώνοντας λάδι σε καμβά και την τοποθέτηση χρωμάτων κυρίως με τη χρήση σπάτουλας και λιγότερο με πινέλα. Στόχος της Χριστοφόρου είναι να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες επιφάνειες και εικόνες που δίνουν το αίσθημα της ομίχλης ή μιας αέρινης υφής πάνω σε πιο «πηχτά» στρώματα μπογιάς.

Κάθε έργο αποτελεί ένα εύρημα της φαντασίας της Ντίνης Χριστοφόρου, όπου προσκαλεί τους επισκέπτες να  «βιώσουν» τα δικά τους συναισθήματα και να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες, αφήνοντας έτσι τον εαυτό τους να αφεθεί μέσα στους έντονους χρωματισμούς κάθε έργου της.

Ντίνη Χριστοφόρου

More info

Η έβδομη ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου στις 19:00 και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Διάρκεια έκθεσης: 14 Ιανουαρίου 2022 – 4 Φεβρουαρίου 2022

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο: 10:00 – 13:00 & 16:00 – 19:00 | Κυριακή: 15:00 – 19:00 (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά)

Χώρος Έκθεσης 

The O Gallery: Ιωάννου Γλάδστωνος 11, Νικολαίδης Κόμπλεξ, Κατάστημα 3, 6023, Λάρνακα

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στο τηλέφωνο 99659202 ή μέσω email στο info@theogallery.com.

Μάθε περισσότερα για την Ντίνη Χριστοφόρου αλλά και τη δουλειά της σε Facebook και Instagram

 

MadameLeFo