Η Ikea προσθέτει φως & χρώμα στη ζωή μας

Αυτό το μήνα πάμε στην Ιkea και βρίσκουμε τον τρόπο να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας!  Oι νέες συλλογές της μας ταξιδεύουν στη δεκαετία του ’60, αφού ξεχωρίζουν για το ρετρό στιλ τους, τα χαρούμενα χρώματα και τα έντονα μοτίβα. Έτοιμες για μια πρώτη ξενάγηση στον φαντασμαγορικό κόσμο της ανοιξιάτικης διακόσμησης; 

Με ρετρό αισθητική

Επηρεασμένη από τη δεκαετία του ’60 και τη ρετρό αισθητική εκείνης της εποχής, η ΙΚΕΑ φέρνει κοντά μας νέες σειρές. Οι καινούριες συλλογές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από χαλιά, παπλωματοθήκες, κουρτίνες και φωτιστικά, που λατρέψαμε από την πρώτη ματιά!

Σερβίρουμε με Ikea Framkalla

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε να κάνουμε συλλογή τους δίσκους της ΙΚΕΑ! Kαι το ζωντανό μοτίβο του καινούριου δίσκου Framkalla θα την εμπλουτίσει εξαιρετικά! Με τα μπλε, κόκκινα και άσπρα χρώματά του, μπορώ να φανταστώ να σερβίρω δροσερά κοκτέιλ στο πρώτο ανοιξιάτικο BBQ πάρτι στην αυλή του σπιτιού! Και υπόψην: Στην ίδια σειρά υπάρχουν και ποτήρια και sous plat (σου πλα), για έξτρα δόσεις ζωντάνιας!

Η γεωμετρία της πάει πολύ!

Η νέα διακοσμητική αισθητική αγαπά τη Γεωμετρία! Κι αν δεν τα πηγαίνατε καλά μαζί της στο σχολείο, τώρα είναι η ευκαιρία να την αγαπήσετε! Έτσι, για μια πιο προσωπική πινελιά στην κουζίνα σας, θα ανακαλύψετε πολύ ξεχωριστές προσόψεις ντουλαπιών με γεωμετρικά μοτίβα. Και θα δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στο “βασίλειό” σας.

Έτσι, η κουζίνα σας θα ζωντανέψει με τη νέα σειρά YTTERBYN που περιλαμβάνει προσόψεις ντουλαπιών σε έντονα και διαφορετικά μοτίβα. Μάλιστα, όταν συνδυαστούν μεταξύ τους, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό.

Η άνοιξη είναι εδώ, στην Ikea

Καλοσωρίσαμε την άνοιξη, μέσα στο χειμώνα, με τα υπέροχα μοτίβα λουλουδιών σε ρετρό στιλ, που θα φιλοξενηθεί στο υπνοδωμάτιο μας. Η νέα παπλωματοθήκη SOMMARASTER είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι, που προέρχεται από βιώσιμες πηγές καλλιέργειας.  Και σίγουρα τα όνειρα μας θα είναι πια πιο… γλυκά!

Μάθετε περισσότερα για το “βιώσιμο” βαμβάκι της ΙΚΕΑ εδώ 

Ο ήλιος μου, το φως μου…

Τα φωτιστικά οροφής εύκολα προσθέτουν μια ξεχωριστή νότα στους χώρους μας. Γι’ αυτό και μας έχουν ενθουσιάσει! Το φωτιστικό SKYMNINGEN (στην αρχική φωτογραφία του θέματος) δημιουργεί ένα ζεστό φωτισμό περιμετρικά, ενώ τα κομψά μοτίβα του GRIMSÅS δημιουργούν παιχνιδιάρικες σκιές στον τοίχο ή το ταβάνι του δωματίου σας. Αυτό το κίτρινο σαν ήλιος φωτιστικό είναι ό,τι καλύτερο γιατί δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο κι αν επιλέξετε να το εγκαταστήσετε.

Χαλιά στα χρώματα της άνοιξης

Κι όταν θέλετε να προσθέσετε ένα ξεχωριστό touch στο χώρο σας, τότε η μεγάλη συλλογή χαλιών σε πανέμορφες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις, θα απογειώσουν τα σημεία που θα επιλέξετε να τα στρώσετε! Μπορείτε βέβαια, να ακολουθήσετε την τάση της νέας σεζόν συνδυάζοντας χαλιά πολλών και διαφορετικών χρωμάτων, της σειράς LANGSTED. Επιλέξτε ανάμεσα σε μπεζ, πράσινο, τιρκουάζ και κίτρινο χρώμα, ενώστε τα και δημιουργήστε ένα μεγαλύτερο σαν παζλ χαλί με μοναδικό αποτέλεσμα.

Για νήπια και παιδιά με… άποψη  

Για τα παιδικά υπνοδωμάτια εντοπίσαμε νέες, εντυπωσιακές σειρές λευκών ειδών, αλλά και λούτρινων παιχνιδιών, που τα λιλιπούτεια μέλη της οικογένειάς σας, θα απολαύσουν! Βοηθήστε το μωράκι σας να εξοικειωθεί με τις αισθήσεις του με τη νέα σειρά παιχνιδιών KLAPPA. Είναι απόλυτα ασφαλή, μαλακά και δίνει ερεθίσματα στα μωρά να εξερευνήσουν τον κόσμο.

Επίσης, μπορείτε να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στα υπνοδωμάτια τους, με τα έντονα χρωματιστά παιδικά λευκά είδη MÖJLIGHET. Τα γεωμετρικά σχήματά τους σε χρώματα χαρούμενα (ροζ, πράσινο, κίτρινο), χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο χώρο τους. Και το πιο ενδιαφέρον; Τα παιδικά λευκά είδη MÖJLIGHET είναι απαλά γιατί φτιάχνονται από βαμβάκι ή σε συνδυασμό βαμβάκι–lyocell. Σημειώστε ότι το lyocell απορροφά και απομακρύνει την υγρασία.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης θήκες και βάσεις για τα βιβλία, τα ακουστικά, το κινητό ή το tablet του παιδιού σας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην ΙΚΕΑ βρίσκουμε απίθανες λύσεις ακόμα και για αποθηκευτικούς λόγους. Έτσι, ανακαλύψαμε νέες συρταριέρες, υφασμάτινα κουτιά και νέα αξεσουάρ για τις ντουλάπες μας.

Επιλέγουμε βιώσιμες αποθηκευτικές λύσεις από τη σειρά με τα νέα κομψά κουτιά RABBLA που στοιβάζονται το ένα πάνω στ’ άλλο. Εσείς μπορείτε να διαλέξτε το μέγεθος που σας βολεύει και να  αποθηκεύστε στο εσωτερικό τους με τον πιο όμορφο τρόπο, μικρά αντικείμενα όπως κάλτσες, κοσμήματα και αξεσουάρ. Σημειώστε ότι είναι ιδανικά ακόμη και για το μπάνιο, αφού είναι ανθεκτικά στην υγρασία.

More info

Ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο https://www.ikea.com.cy/neo/

MadameLeFo