Μεγάλη γιορτή σε μικρό σπίτι; Γίνεται με ιδέες από την ΙΚΕΑ!

Θα σου άρεσε να φιλοξενείς κόσμο με κάθε ευκαιρία γιορτής, ειδικά τώρα κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, αλλά το σκέφτεσαι επειδή το σπίτι σου είναι μικρό; Κι όμως… Η IKEA σου δίνει τις λύσεις για να οργανώσεις μια μεγάλη γιορτή φέτος για εσένα και τους αγαπημένους σου!

Πώς θα μείνει αξέχαστη σε όλους το γιορτινό πάρτι; Oι καλεσμένοι σου μπορούν να απολαύσουν το φαγητό διασκεδάζοντας, εάν το σερβίρεις με δημιουργικούς τρόπους. Και σίγουρα ένα μπουφέ για όλες τις προτιμήσεις θα τους κερδίσει όλους, αφού θα μπορείς να τοποθετήσεις το φαγητό σε επίπεδα με πιατέλες και μπολ σε διαφορετικά σχέδια!

Επίσης, μην ξεχνάς ότι ένα τρόλεϊ πάντα είναι χρήσιμο στα χριστουγεννιάτικα parties. Λειτουργεί ως προέκταση του μπουφέ σου ή ακόμη και ως βοηθητικό τραπεζάκι για να μαζεύεις τα άδεια ποτήρια και πιατάκια. Και αν θέλεις να δημιουργήσεις κι ένα όμορφο σκηνικό για πικ νικ μέσα στο σπίτι, μπορείς να βάλεις έναν δίσκο σερβιρίσματος πάνω στο κρεβάτι αφού πρώτα βάλεις ένα κάλυμμα για να ακουμπά ο κόσμος τα ποτά και τα μεζεδάκια του! Καλό θα ήταν, επίσης, να μην προκαθορίσεις τους χώρους όπου θα καθίσει ο κόσμος ώστε να υπάρχει ελεύθερη επιλογή καθισμάτων, που θα ενθαρρύνει και την κοινωνικοποίηση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των καλεσμένων σου!

Λύσεις υπάρχουν λοιπόν για να διοργανώσεις το δικό σου χριστουγεννιάτικο πάρτι, όσο μικρό κι αν είναι το σπίτι σου! Διάβασε εδώ πιο αναλυτικά πώς θα φιλοξενήσεις μια μεγάλη γιορτή αυτή την περίοδο, βρίσκοντας ό,τι χρειάζεσαι στην ΙΚΕΑ!

 

 

 

MadameLeFo