Τραπεζάκια έξω, με καλοκαιρινή διάθεση και ΙΚΕΑ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε να βρισκόμαστε περισσότερες ώρες έξω από το σπίτι, να απολαμβάνουμε τη μέρα που μεγαλώνει και τον ήλιο που λάμπει, αλλά και τα δροσερά βράδυα, να απολαμβάνουμε παρέα με καλούς φίλους τις σπεσιαλιτέ μας και τα ποτά μας. Τι πιο ωραίο από το να διαβάζεις το βιβλίο σου ένα όμορφο απόγευμα στο μπαλκόνι ή στον κήπο ή να σε παίρνει ο ύπνος στη βεράντα; Για όλα αυτά και για πολλά άλλα όνειρα, η ΙΚΕΑ έχει τις λύσεις και μας το αποδεικνύει για άλλη μια σεζόν, με δημιουργικές ιδέες, που εντυπωσιάζουν.


Καιρός για… έξω, με ΙΚΕΑ

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν, η ΙΚΕΑ…. μετακόμισε! Έβγαλε έξω τα τραπεζάκια , τους καναπέδες της και τις αιώρες της, στα πλαίσια ενός μοναδικού press event, στον όμορφο κήπο του Garden Day & Night στη Λευκωσία.

Η ομάδα της ΙΚΕΑ διακόσμησε τον κήπο με έπιπλα και αξεσουάρ εξωτερικού χώρου, μεταμορφώνοντάς τον σε ένα επίγειο παράδεισο όπου είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τις πιο πρακτικές και λειτουργικές ιδέες για την ανανέωση, διακόσμηση και οργάνωση οποιουδήποτε εξωτερικού χώρου.

Για τον κήπο, για την αυλή ή ακόμη και για την πιο μικροσκοπική βεράντα, υπάρχουν πανέμορφες ιδέες που θα δώσουν το καλοκαιρινό mood που όλοι μας ονειρευόμαστε για τους χώρους μας.

Η ΙΚΕΑ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επίπλων και ειδών εξοπλισμού εξωτερικού χώρου, δίνει έμπνευση για ανανέωση. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου της ΙΚΕΑ είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, με την απαραίτητη φροντίδα για ενισχυμένη προστασία, έτσι ώστε να αντέχουν  σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Και το πιο ενδιαφέρον; Το ξύλο που χρησιμοποιεί η ΙΚΕΑ προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές και είναι πιστοποιημένο ή ανακυκλωμένο. Πρόκειται για έπιπλα που έχουν παραχθεί με τρόπο που είναι φιλικός για το περιβάλλον και σέβεται τους ανθρώπους.

Δείτε τα έπιπλα και αξεσουάρ εξωτερικού χώρου για ένα ολοκληρωμένο σπίτι στο www.ikea.com.cy/eksoterikoixoroi Για να απολαμβάνετε #ligoeksoakoma.

Και όλα αυτά, γιατί με την IKEA, ζούμε μαζί.

 

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ στο παρακάτω link

Αμέτρητοι τρόποι χρήσης της νέας σειράς DELAKTIG της ΙΚΕΑ, εμπνευσμένοι από τον τρόπο ζωής σας

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0