Το παιχνίδι BLÅVINGAD ανακαλείται προληπτικά

Το παιχνίδι BLÅVINGAD ανακαλείται προληπτικά από την IKEA. Η εταιρεία προτρέπει όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν αυτό το παιχνίδι ψαρέματος να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν λόγω πιθανού τραυματισμού από κατάποση μικροαντικειμένων και να επικοινωνήσουν με την IKEA για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 παιχνίδι

Η ασφάλεια των καταναλωτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την IKEA. Ως εκ τούτου ανακαλούμε προληπτικά το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD, λόγω πιθανού τραυματισμού από κατάποση μικροαντικειμένων. Η IKEA αναπτύσσει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης κινδύνου και δοκιμών, για να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα πληρούν όλους τους ισχύοντες νόμους και τα πρότυπα στις αγορές όπου πωλούνται.

 παιχνίδι

Παρόλα αυτά, έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι τα μικρά πριτσίνια του παιχνιδιού μπορεί να χαλαρώσουν, γεγονός που πιθανόν οδηγήσει σε τραυματισμό από κατάποση μικροαντικειμένων, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά. Ως εκ τούτου, ανακαλείται το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό τραυματισμού από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 παιχνίδι

Το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα IKEA για πλήρη επιστροφή χρημάτων χωρίς να απαιτείται απόδειξη αγοράς.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΙΚΕΑ στο τηλέφωνο 22502502 ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα www.ikea.com.cy

MadameLeFo