Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο επέστρεψε ανανεωμένο

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο επέστρεψε ανανεωμένο… Και έφερε μαζί του τις μοναδικές γεύσεις του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα.

Ελληνικό ΟυζομεζεδοπωλείοΠροσφέροντας τα φημισμένα του παραδοσιακά πιάτα συνδυασμένα με την μοναδική φιλοξενία, το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο επέστρεψε ως η κορυφαία επιλογή για το πιο γευστικό γεύμα. Aπό τη Δευτέρα 15 Ιουνίου oι λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας μπορούμε πια να απολαμβάνουμε αυθεντικούς μεζέδες και παραδοσιακά πιάτα στο εστιατόριο της Λευκωσίας, δίπλα από το Hilton Nicosia. Μπορούμε όμως, να τα απολαμβάνουμε και στο σπίτι μας επιλέγοντας κατ’ οίκον παράδοση ή παραλαβή!

Πρωταγωνιστής, το πιο εύγευστο μενού

Ελληνικό ΟυζομεζεδοπωλείοΤο καλοκαίρι, μας έχει βρει για τα καλά και το μυαλό ταξιδεύει σε νησιώτικους προορισμούς. Το μενού του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα.

Προσθέτει όμως μια ξεχωριστή πινελιά γκουρμέ στοιχείου, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα… Πιάτα που “κρύβουν” μέσα τους την ποιότητα και τη φρεσκάδα τοπικών προϊόντων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είτε είσαι λάτρης του κρέατος, του ψαριού ή απλά λατρεύεις τις χορτοφαγικές απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας υπάρχει κάτι για σένα. Το εστιατόριο έρχεται κοντά μας με την εγγύηση φιλοξενίας της Louis Hotels. Και διατηρεί φρέσκο το μενού του με τακτικές προσθήκες δημιουργώντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στη σύγχρονη ελληνική γεύση, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες του επισκέπτη.

Σημείωσε ότι τo Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο επέστρεψε κοντά σας τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού.

More info

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον μπορείς να τηλεφωνήσεις στο τηλ. 77778300. Για online παραγγελίες στο www.toellinikocy.com

 

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Έχει 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0