Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!

Με τον παιχνιδιάρικο τίτλο, “Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!” η διαιτολόγος- κλινική διατροφολόγος Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά εξηγεί στους γονείς πως να μάθουν στα παιδιά να τρώνε σωστά για να είναι πάντα υγιή. Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες. 

πιάτο

Οι μέρες που διανύουμε είναι, ίσως για τους περισσότερους από εμάς, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που περάσαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα όσοι έχουμε μικρά παιδιά, είτε ως γονείς, είτε ως γιαγιάδες, επιστρατεύουμε καθημερινά την ευρηματικότητά μας για να τα «σπρώξουμε» προς διάφορες δημιουργικές και όσο το δυνατό ωφέλιμες δραστηριότητες! Ε, λοιπόν, ουδέν κακόν αμιγές καλού… Όσο τα σχολεία είναι κλειστά ακόμη, μπορείτε να τα “μάθετε” να μαγειρεύουν μαζί σας. Πώς; Είναι απλό… Θα αναζητήσετε το βιβλίο της Χριστίνας Παπαδοπούλου-Φεσά και από κει και πέρα όλα θα γίνουν παιχνιδάκι…

Ας μαγειρέψουμε λοιπόν!

πιάτοΤο βιβλίο «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!» αποτελεί προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της Χριστίνας στον τομέα της υγιεινής διατροφής. Έχει ως βασικό στόχο του την προαγωγή υγιεινών διατροφικών συνηθειών, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι κατά τη γνώμη μου, η παιχνιδιάρικη διάθεση μέσα από την οποία προσεγγίζεται η προετοιμασία του καθημερινού οικογενειακού διαιτολογίου. Αποτέλεσμα; Αυτό το βιβλίο αποτελεί έναν δελεαστικό τρόπο, ώστε τα παιδιά μας να μπούνε στην κουζίνα και να δοκιμάσουν καινούριες γευστικές εμπειρίες… Μάλιστα, μπορούν να δημιουργήσουν μαζί μας γρήγορες και υγιεινές προτάσεις για όλους μας.

πιάτο

Το βιβλίο «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!» περιλαμβάνει ένα σωρό πολύχρωμες, υγιεινές γεύσεις για μικρούς και μεγάλους, μέσα από δημιουργικές εικόνες και εύκολες συνταγές για όλες τις ώρες! Και ας μην ξεχνάμε: Η υγιεινή διατροφή συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, για το οποίο γίνεται τόσος λόγος τον τελευταίο καιρό. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο που μας προσφέρεται αυτές τις ημέρες για να μάθουμε κάτι καινούριο και ωφέλιμο για όλους μας; Και από τη στιγμή που θα θέσουμε στα παιδιά μας από νωρίς σωστές βάσεις, θα κατανοήσουν και θα ακολουθήσουν τις αρχές της υγιεινής διατροφής σ’ όλη τους τη ζωή. Έτσι θα συμβάλουμε δημιουργικά στο να βελτιώσουμε όχι μόνον τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας, αλλά και τις δικές μας!

Καλά διατροφομαγειρέματα λοιπόν!

Μάθετε κι αυτά…

Το βιβλίο «Κάνε μια βουτιά στο πιάτο μου… και δες!» θα το βρείτε στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών ή στέλνοντας μας προσωπικό μήνυμα στη συγγραφέα για παραγγελία.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθεται για την ενίσχυση των δράσεων του προγράμματος “Παιδί, Διατροφή & Υγεία”.

More info

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά

Διαιτολόγος-Κλινική Διατροφολόγος

Περικλέους 43, Διαμ. 201, Στρόβολος, Λευκωσία, ☎️ 22498059, 99 646005

https://www.facebook.com/nutristylecyprus/ 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0