Η Pandora Ogilvy & Mather γίνεται Ogilvy Cyprus

H Ogilvy λειτουργεί από χθες με νέο επιχειρησιακό μοντέλο στην Κύπρο. Και για να σας εξηγήσουμε, σάς αναφέρουμε ότι λάνσαρε το νέο της όνομα και τη νέα της ταυτότητα στην Κύπρο. Παράλληλα, προχωρώρησε σε μετασχηματισμό των δομών της, ακολουθώντας το μοντέλο που ήδη υιοθετείται από τον οργανισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όλες οι διαφορετικές ειδικότητες ενώνονται κάτω από ένα κοινό όνομα – το όνομα Ogilvy – με στόχο την εξέλιξη και την ενδυνάμωση του ρόλου της ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες και τα προϊόντα τους.

Make Brands Matter

Πλέον, κάτω από το κοινό brand «Ogilvy» έρχονται όλοι οι άνθρωποι των εταιρειών Pandora Ogilvy & Mather, Ogilvy Public Relations και Ogilvy One Worldwide, ενοποιώντας τις λειτουργίες και ενισχύοντας τις συνέργειες. Η κίνηση αυτή έρχεται να υποστηρίξει την αποστολή και φιλοσοφία της Ogilvy «Make Brands Matter».

Από χθες λοιπόν, η Ogilvy στην Κύπρο συνδυάζει τα εξής capabilities: Brand Strategy, Advertising, Customer Engagement & Digital, PR & Influence, Activation & Shopper Marketing, Media.