Η Lidl Κύπρου βάζει goal σε κάθε φάση!

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για 2η χρονιά το κυπριακό ποδόσφαιρο ως «Επίσημος Χορηγός Διατροφής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Cyta και των παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots». Μ’ αυτή την ενέργεια η Lidl Κύπρου αναδεικνύει και έμπρακτα τον ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. 

Υγιεινός τρόπος ζωής σημαίνει ποιοτικά προϊόντα και ιδιαίτερα φρέσκα τρόφιμα, σε συνδυασμό με τον αθλητισμό. Η Lidl Κύπρου φροντίζει να διαθέτει ολόχρονα ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό, όπως φρούτα και λαχανικά που παραλαμβάνονται κάθε πρωί.

Στα Lidl, θα βρεις και άλλα τρόφιμα απαραίτητα για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Μιλάμε για κρεατικά και πουλερικά για τη λήψη πρωτεϊνών, ψάρια για Ω3 λιπαρά, γαλακτοκομικά για ασβέστιο και δημητριακά για φυτικές ίνες. Όλα τα προϊόντα έχουν διασφαλισμένη την υψηλή τους ποιότητα χάρη στο σύστημα συνέχων ελέγχων που εφαρμόζει η Lidl σε 32 χώρες, ώστε να διατηρούν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα, τη γεύση και τις θρεπτικές τους αξίες!

Δες το σχετικό φιλμάκι κάνοντας κλικ εδώ

«Μαζί σε κάθε φάση», το νέο διαφημιστικό φιλμάκι

Το διαφημιστικό φιλμάκι για την καμπάνια της Lidl «Μαζί σε κάθε φάση» σηματοδοτεί τη δεύτερη χρονιά της χορηγίας διατροφής. Ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και οικογένειες συναντιούνται και τραγουδούν πανηγυρικά στο ρυθμό του αγαπημένου ποδοσφαιρικού τραγουδιού “GOAL”, ζώντας έντονα την κάθε φάση.

Lidl Κύπρου, νέα μαθήματα & εκδηλώσεις 

Πληθώρα δράσεων, από μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου για ισορροπημένα γεύματα στο σπίτι σε συνεργασία με σεφ και διατροφολόγους μέχρι ενημερωτικές και διασκεδαστικές εκδηλώσεις με θέμα την υγιεινή διατροφή, πλαισιώνουν τις ενέργειες της Lidl.

Lidl Κύπρου, νέα εκπομπή μαγειρικής

Εξάλλου, η Lidl δημιούργησε τη δική της εκπομπής μαγειρικής «Μαζί σε κάθε φάση με τον Λευτέρη Λαζάρου». Η εκπομπή προβάλεται (σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι -στο SIGMA) κάθε Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα. Ο καταξιωμένος σεφ και με συμπαρουσιάστρια την Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, συναντά γνωστούς ποδοσφαιριστές και αθλητές μαγειρεύουν στην Lidl Food Academy νόστιμες και θρεπτικές συνταγές. Εκτός αυτού, επισκέπτονται προμηθευτές και μιλούν για τη σημασία της καλής πρώτης ύλης. Τέλος, η διατροφολόγος Νικολέττα Μιχαληλίδου εξηγεί ταυτόχρονα και τα διατροφικά οφέλη των προϊόντων. Τις συνταγές μπορείς να τις βρεις στην ιστοσελίδα της Lidl Κύπρου, στο www.lidl.com.cy

Δες εδώ και το σχετικό φιλμάκι με τον Λευτέρη Λαζάρου 

Η Lidl Κύπρου αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι είναι δίπλα στην κυπριακή οικογένεια δίνοντας, τα καλύτερα εφόδια για να μπορούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο, σε κάθε φάση!

More info

Μάθε περισσότερα στα πιο κάτω link

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy/  

www.instagram.com/lidl_cyprus/

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_/

MadameLeFo
0