Σήμερα η μεγάλη πορεία με τις ροζ φιγούρες

Όλα είναι έτοιμα για την σημερινή μεγάλη πορεία με τις ροζ φιγούρες! Ας συμμετάσχουμε όλοι… Γιατί ο καρκίνος μάς αφορά όλους. Όσοι περισσότεροι τόσο πιο δυνατοί…

Πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ. στη Λευκωσία, η Μεγάλη Πορεία της Europa Donna Κύπρου. Όπως κάθε χρόνο αναμένεται να λάβουν μέρος χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να δηλώσουν την έμπρακτη στήριξη τους στους εκατοντάδες ασθενείς με καρκίνο του μαστού αλλά και να τιμήσουν τη μνήμη εκατοντάδων άλλων συνανθρώπων μας που έφυγαν νωρίς, μετά από μάχη με τη νόσο.

ροζ φιγούρες

 

Σε δηλώσεις του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Europa Donna Κύπρου, κ. Αδάμος Ασπρής, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, όπως δώσουν και φέτος μαζικά το παρόν της στην εκδήλωση. «Πρόκειται,» σημείωσε ο κ. Ασπρής, «για τη μεγαλύτερη πορεία που γίνεται κάθε χρόνο στην Κύπρο. Η πορεία αυτή μας ενώνει όλους στη μάχη κατά του καρκίνου».

Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια του 2018, καταγράφηκαν 575 νέα περιστατικά με καρκίνο του μαστού σε γυναίκες, 6 νέα περιστατικά με καρκίνο του μαστού σε άνδρες, ενώ 135 ασθενείς έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας της νόσου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη φετινή πορεία, το κοινό θα κρατεί επίσης και 59 φιγούρες χρώματος τιρκουάζ, οι οποίες συμβολίζουν τον αντίστοιχο αριθμό νέων περιστατικών με με καρκίνο των ωοθηκών που καταγράφηκαν στη διάρκεια του 2018.

Αναμένεται μαζική συμμετοχή πολιτών

ροζ φιγούρεςΌπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Ασπρής, «σήμερα, πορευόμαστε για τους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού. Σήμερα, πορευόμαστε για όλους εκείνους που έφυγαν από κοντά μας, αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Σήμερα, πορευόμαστε κοιτάζοντας τον καρκίνο κατάματα για να του πούμε δυνατά, ότι στο τέλος, εμείς θα τον νικήσουμε και όχι αυτός, εμάς».

Το πρόγραμμα για την πορεία με τις ροζ φιγούρες 

Η Μεγάλη Πορεία θα έχει ως σημείο εκκίνησης, το χώρο στάθμευσης απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. Οι συμμετέχοντες, θα κατευθυνθούν προς τα κεντρικά  γραφεία της AstroBank, στη συμβολή των οδών Γρίβα Διγενή και Θεμιστοκλή Δέρβη, όπου θα τοποθετηθούν οι «φιγούρες». Στη συνέχεια, οι πολίτες, θα επιστρέψουν στο χώρο της εκκίνησης. Εκεί, θα σχηματιστεί και φέτος για 2η φορά, η πιο μεγάλη ανθρώπινη ροζ κορδέλα, η οποία αποτελεί το χαρακτηριστικό σύμβολο για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με μουσική και εδέσματα.ροζ φιγούρες

More info

Στρατηγικός Συνεργάτης της Πορείας είναι η AstroBank. Η Europa Donna Κύπρου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες, καθώς η AstroBank στηρίζει την εκδήλωση αυτή, τα τελευταία 11 χρόνια.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς τους διαχρονικούς χορηγούς και υποστηρικτές της Europa Donna Κύπρου, που είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, το Beauty Line, η ΚΕΑΝ, η εταιρεία Lordos Plastics, η Delema McCann, η Char.Pilakoutas Group, το C.I.M. η Cablenet και το Marks & Spencer.

 

Μάθε περισσότερα για την  Εuropa Donna Κύπρου στην ιστοσελίδα  http://europadonna.com.cy/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0