Νέο online κατάστημα Marks & Spencer από τη Symeonides Fashion House Ltd

Το νέο online κατάστημα Marks & Spencer από τη Symeonides Fashion House Ltd “άνοιξε” τις διαδικτυακές “πύλες” του και εξυπηρετεί το κοινό στη Λεμεσό, στη Λάρνακα, στην Πάφο και το Παραλίμνι. 

 

Η εταιρεία Symeonides Fashion House Ltd, προχώρησε στη δημιουργία Marks & Spencer Online Shop που εξυπηρετεί τις περιοχές Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι. To νέο διαδικτυακό κατάστημα https://www.symeonidesfashion.com διαθέτει μεγάλη ποικιλία από Γυναικεία, Ανδρικά και Παιδικά ρούχα, Εσώρουχα και Βρεφικά είδη καθώς και επιλεγμένα προϊόντα M&S Home και Beauty. Παράλληλα, στο διαδικτυακό κατάστημα θα βρείτε μεγάλη συλλογή από τα αγαπημένα σας M&S Τρόφιμα, με γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από όλον τον κόσμο.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται δωρεάν με αγορές άνω των €30.  Επίσης είναι διαθέσιμη η επιλογή παραλαβής των αγορών σας από συγκεκριμένα καταστήματα M&S.

Στην ιστοσελίδα https://www.symeonidesfashion.com να πραγματοποιήσετε τις διαδικτυακές σας αγορές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η διαθέσιμη συλλογή προϊόντων θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα είδη, αλλά και με μεγάλες προφορές.

Τα Marks & Spencer για μία ακόμα φορά αποδεικνύουν ότι κύριο μέλημά τους είναι η σωστή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του καταναλωτή, πάντα προσφέροντας προϊόντα ασυμβίβαστης ποιότητας, ακολουθώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών τους.

More info

Για να δείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων και να κάνετε τις αγορές σας επισκεφθείτε το https://www.symeonidesfashion.com

Εξυπηρετούνται μόνο οι περιοχές: Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος και Παραλίμνι

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0