Τα Intimissimi επέστρεψαν και εντυπωσιάζουν

Τα καταστήματα Intimissimi είναι και πάλι κοντά μας… Και αυτή τη φορά, μάς υποδέχονται με προσφορές. Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες.

Intimissimi

 

Επιλεγμένα καταστήματα της αγαπημένης μάρκας έχουν ξαναλειτουργήσει και μας υποδέχονται με μοναδικές προσφορές. Τώρα μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια με έκπτωση μέχρι και 50% στο mid-season sale.

Intimissimi Mid-Season Sale

Intimissimi Η «βόλτα» στα Intimissimi για τις άμεσες ανάγκες μας έχει πλέον και ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Επιλεγμένες σειρές της ανοιξιάτικής συλλογής είναι τώρα σε “Mid-Season Sale” και μας δίνει ακόμη μια δικαιολογία για να ανανεώσουμε την lingerie γκαρνταρόμπα μας με όλα τα απαραίτητα.

Intimissimi Πάνω στην ώρα που θέλουμε να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, στα Intimissimi θα βρούμε υπέροχα εσώρουχα, σατέν πιτζάμες και baby doll, με μοναδικά σχέδια με έκπτωση μέχρι 50%. Ας μην χάνουμε χρόνο!

 Σε ποιό κατάστημα Intimissimi; 

Intimissimi Τα καταστήματα σε λειτουργία είναι της Μακαρίου στη Λευκωσία, της Ανεξαρτήσιας & Μακαρίου στη Λεμεσό όπως και το κατάστημα στη Λάρνακα & Παραλίμνι. Ανοικτά καθημερινά από τις 10:00 μέχρι και τις 20:00 για την καλύτερη μας εξυπηρέτηση. Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα Λευκωσίας (Μακαρίου), Λεμεσού (Ανεξαρτήσιας) και Λάρνακας από τις 11:00 μέχρι και τις 19:00.

Intimissimi

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0