Είσαι Οk; Συζήτηση για τη ψυχική ανθεκτικότητα στην πανδημία

Είσαι Οk; O ΟΝΕΚ οργανώνει ανοιχτή online συζήτηση με θέμα τη ψυχική ανθεκτικότητα στην πανδημία. Εσύ είσαι ok; Μάθε λοιπόν όλες τις λεπτομέρειες για να την παρακολουθήσεις. Γιατί είναι ένα καυτό θέμα που μας αφορά όλους μας. 

Tι είναι αυτό που σε βοηθά να είσαι καλά; Tι είναι αυτό που σου δίνει ώθηση να ξεκινάς τη μέρα σου με αισιοδοξία; Πως νιώθεις αυτή την περίοδο

Photo Credits: Gerd Altmann από το Pixabay

Οι ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες βιώνουμε, η κοινωνική απόσταση, ο περιορισμός της προσωπικής ελευθερίας, οι αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες… Αλλά και οι προβληματισμοί για το «πότε θα τελειώσει όλο αυτό», «θα τελειώσει άραγε», «πως θα είμαστε μετά την πανδημία», είναι θέματα που επηρεάζουν τη ψυχική μας υγεία… Και γι’ αυτό, καλούμαστε να βρούμε τρόπους για να τα αντιμετωπίσουμε.

Είσαι Οk; Μάθε τι θα γίνει… 

Για όλα τα πιο πάνω, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μαζί με το κοινό οι  καλεσμένοι επιστήμονες θα μιλήσουν και θα αναλύσουν για το πως μπορούμε να απομονώσουμε όλα αυτά που διαταράσσουν τη ψυχική μας υγεία.

Επίσης, οι ειδικοί θα αναλύσουν και θα εξηγήσουν τους τρόπους και τις δεξιότητες, με τις οποίες μπορούμε να ενισχύσουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα.

 

Είσαι Οk; Live συζήτηση, πότε και πού; 

Η συζήτηση θα γίνει ζωντανά στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook, την 1η Μαρτίου 2021 στις 19:00 το απόγευμα. Εννοείται θα μπορείτε να λάβετε κι εσείς μέρος στη συζήτηση γράφοντας τις δικές σας απορίες ή επισημάνσεις κατά τη διάρκεια του live.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι Δρ Χαρά Α. Δημητρίου – Κλινική Ψυχολόγος στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες του προγράμματος «Πρόταση» του ΟΝΕΚ / Eιδικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου Κύπρου και Δρ Δημήτρης Χατζηχαραλάμπους – Λέκτορας Κοινωνικής Εργασίας στο Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Νεολαίας, Μενέλαος Μενελάου.

MadameLeFo