Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει τον ΟΚΥΠΥ

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει τον ΟΚΥΠΥ με τη δωρεά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Λευκωσίας. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες από το MadameLeFo τώρα. 

 

H Alpha Bank Cyprus Ltd βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, καλύπτοντας τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Μαζί με στόχο την Υγεία», διέθεσε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης (αναπνευστήρας Carescape R860), το οποίο, λόγω της «έξυπνης» τεχνολογίας που διαθέτει, αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην παροχή εξατομικευμένης θεραπείας στους νοσηλευόμενους.

H παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λευκωσίας, έγινε από τη Διευθύντρια, Διεύθυνσης Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Alpha Bank Cyprus Ltd κα. Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή, στον Προϊστάμενο Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ του ΟΚΥΠΥ, κ. Μαρίνο Σιαξιατέ, και την Επιχειρησιακή Διευθύντρια του ΟΚΥΠΥ, κα. Ειρήνη Προκοπίου.

Με πλήρη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης της προς το κοινωνικό σύνολο, η Alpha Bank Cyprus Ltd, θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τις ανάγκες του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

  • Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά): Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή, Διευθυντής, Διεύθυνση Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, Alpha Bank Cyprus Ltd, Μαρίνος Σιαξιατές, Προϊστάμενος Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), Ειρήνη Προκοπίου, Επιχειρησιακή Διευθύντρια Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).
MadameLeFo
0