Κ. Χριστοφόρου, Ευριδίκη και ΟΝΕ για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά με τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να υποδέχεται την Ευρυδίκη και special guests τους ONE την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στις 8:30μ.μ., στις Νότες Live στη Λεμεσό. Παρουσιάστρια της βραδιάς η Κατερίνα Χαραλάμπους.

Η εκδήλωση είναι μια  πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής φροντίδας του Συνδέσμου. Όσοι θα παρευρεθούν θα διασκεδάσουν με υπέροχα τραγούδια από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Ευρυδίκη και τους ONE.

More infoΕισιτήρια διατίθενται στο Ευαγόρειο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λεμεσό.

Πληροφορίες: 25372990

Πλατινένιος Χορηγός: Freedom Broker

Χρυσοί Χορηγοί: Delfi Properties, Phaedrus Living, Οργανισμός Σαλαμίς

Αργυροί Χορηγοί: IronFX, Conercon Energy Solutions

Χορηγοί: Remax Cyprus, Amathus Beach Hotel, L. Gnaftis & Co. Ltd, Olympia Ocean Carriers και Squared Financial

Χορηγός Φιλοξενίας: Ξενοδοχείο Park Beach, Λεμεσός

Η βραδιά πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 42/2023 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/07-31/12/2023.

Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής και Υποστηρικτικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για περισσότερα από 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον ιατρική και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

 

 

 

 

MadameLeFo