Δίπλα στο αναμμένο τζάκι και τη θαλπωρή του 

Τζάκι σημαίνει ζεστασιά, θαλπωρή και ρομαντισμός! Οι φλόγες του που τρεμοπαίζουν γίνονται σύντροφοι μέσ’ την παγωνιά του χειμώνα και ζεσταίνουν την καρδιά και το σώμα μας. Κι αν δεν έχετε προβλέψει χώρο για το τζάκι των ονείρων σας στο σαλόνι σας, τώρα υπάρχει το EcoSmart™ Fire. Μιλάμε για το τζάκι βιοαιθανόλης, που έρχεται για να πραγματοποιήσει με έξυπνο design και οικολογικό τρόπο τα όνειρά σας. 

Με τη Λένα Τσουκαλά

τζάκι Το κρύο είναι τσουχτερό αυτές τις μέρες και η θέρμανση του σπιτιού σας δεν σας καλύπτει ικανοποιητικά… Έτσι αρχίσατε να ονειρεύεστε (έχει καιρό βέβαια!) ένα τζάκι στην αγαπημένη γωνία του σπιτιού σας… Επειδή όμως, δεν έχετε την κατάλληλη πρόβλεψη για ένα παραδοσιακό τζάκι, εγκαταλείπατε την σκέψη. Κι όμως, τώρα αρχίσατε αναζητάτε μια άμεση και έξυπνη λύση, για τζάκι χωρίς φουγάρα και πρόνοιες! τζάκι βιοαιθανόληςΚαι επειδή και το μυαλό σας σκέφτεται με βάση την οικολογική συνείδησή σας, σήμερα σας προτείνουμε το πιο λειτουργικό concept και την καλύτερη ευκαιρία για να το αποκτήσετε το τζάκι των ονείρων σας άμεσα. Μιλάμε ασφαλώς για τα τζάκια βιο-αιθανόλης EcoSmart™ Fire.

Οικολογικό τζάκι και προηγμένη τεχνολογία

τζάκι βιοαιθανόληςΤα οικολογικά τζάκια βιοαιθανόλης της EcoSmart™ Fire κατάγονται από την Αυστραλία, δεν χρειάζονται καµινάδα, ούτε καμιά ιδιαίτερη εγκατάσταση, ή κάποια σύνδεση για τροφοδοσία. Και επειδή είναι ευέλικτα, προσαρµόζονται οπουδήποτε. Και βέβαια, διατίθενται σε µια µεγάλη γκάµα επιλογών ως προς το design και  την εφαρµογή. Ακολουθώντας την προσωπική αισθητική σας ανταποκρίνονται στις πιο smart και eco απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. τζάκι βιοαιθανόληςΚαι εκτός από τη ζεστασιά και τη γλυκιά θαλπωρή που προσφέρουν, έχουν πάρα πολλά άλλα πλεονεκτήματα, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο στιλ στους χώρους μας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και το περιβάλλον από τη ρύπανση.

Τζάκι με προνομιακή… ευελιξία

τζάκι βιοαιθανόληςΕννοείται, τα φιλικά προς το περιβάλλον τζάκια της EcoSmart™ Fire έχουν πρωτοποριακή ευελιξία και συνδυάζουν υψηλού επιπέδου ποιότητα και εγγυημένη ασφάλεια. Βεβαίως, επειδή δεν ανάβουν με καυσόξυλα, αλλά με βιοαιθανόλη (μετουσιωμένη αιθανόλη, από ανακύκλωση βιολογικών γεωργικών προϊόντων), δεν χρειάζονται καμινάδα. τζάκι βιοαιθανόληςΚαι επειδή δεν αφήνουν κατάλοιπα, θα απολαμβάνετε τη ζεστασιά και την ομορφιά της φλόγας, χωρίς καπνό, χωρίς οσμές και ασφαλώς, χωρίς στάχτη. Εξάλλου, όπως σάς είπαμε είναι πολύ “ευέλικτα”… Επομένως, μπορείτε να τα «εγκαταστήσετε» σε οποιοδήποτε χώρο σας προτιμάτε και να δημιουργήσουν την πιο ζεστή γωνιά.

Μάθετε περισσότερα για τα τεχνικά σημεία τους κάνοντας κλικ εδώ

Ρομαντικές, χειμερινές στιγμές, πλάι στο αναμμένο τζάκι!

Συνεργασία με οικολογική συνείδηση

τζάκι βιοαιθανόληςΕπίσης, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η EnegyIntel µε µακροχρόνια εξειδίκευση σε συστήµατα εξοικονόµησης ενέργειας και ανανεώσιµων πηγών ενέργειας και προσφοράς στην αειφορία, προχώρησε ήδη στην αποκλειστική συνεργασία µε την Volcano Stores ως πρότυπη επιλογή και σηµείο αναφοράς στα τζάκια βιο-αιθανόλης EcoSmart™ Fire. Οι εταιρίες EnergyIntel και Volcano Store, έχουν κοινό όραµα: την συνεχή σχέση µε τον πελάτη και την καλύτερη εξυπηρέτηση του. Και μιλάμε τόσο για την αγορά και την εγκατάσταση του προϊόντος, όσο και στην υποστήριξη µε καύσιµο (βιοαιθανόλη) και όλες τις ανάγκες των προϊόντων της EcoSmart™ Fire.

τζάκι θαλπωρήΗ  ιδρύθηκε το 2006 µε όραµά της τη διάδοση της ηλιακής ενέργειας ως επιλογή σε όλες τις καθηµερινές µας ανάγκες και µε µεγάλη εξειδίκευση στις λύσεις ηλιακών θερµικών συστηµάτων για θέρµανση/ψύξη, φωτοβολταϊκών, αντλίες θερµότητας, εφαρµογές εξοικονόµησης ενέργειας µέσω έξυπνων συστηµάτων ελέγχου και τζάκια βιο-αιθανόλης.

Η Volcanο εξειδικεύεται σε τζάκια µε µοντέρνο σχεδιασµό και ποιοτική υπεροχή, προσφέροντας ολοκληρωµένες τεχνικές υπηρεσίες. Ιδρύθηκε πριν από οκτώ χρόνια για να καλύψει  το κενό που υπήρχε στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας ένα ολοκληρωµένο φάσµα επιλογών.

Έτσι, με την επαγγελµατική εµπειρία της EnergyIntel και την τεχνική υποστήριξη στην οποία εξειδικεύεται η Volcano Stores, θα έχετε τη βέλτιστη λύση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

τζάκι σε εξωτερικό χώροMore info

Τα τζάκια της EcoSmart™ Fire θα τα βρείτε στην EnergyIntel Services Ltd

Κυπράνορος 36, κατάστημα: 16, 18, 20, 22, 1061, Λευκωσία, Κύπρος, τηλ. 22380707 και 22376900

https://www.energyintel.com.cy/

http://www.volcanostores.com/en/page/about

ecohome-store.com