Ρομαντικές, χειμερινές στιγμές, πλάι στο αναμμένο τζάκι!

Το ζεστό περιβάλλον του σπιτιού, είναι ότι χρειαζόμαστε τις κρύες μέρες του χειμώνα. Και η θαλπωρή που προσφέρει ένα αναμμένο τζάκι, σίγουρα αποτελεί το Α και το Ω για να απολαμβάνουμε ρομαντικές στιγμές μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Πέρα όμως, από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για το παραδοσιακό τζάκι με τα ξύλα, τα σύγχρονα τζάκια εκτός από τη ζεστασιά που προσφέρουν, έχουν πάρα πολλά άλλα πλεονεκτήματα, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο στιλ στους χώρους μας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και το περιβάλλον.

 

Σήμερα κιόλας λοιπόν, μπορείτε να απαλλαγείτε από την έγνοια για την αγορά πετρελαίου, καυσόξυλων ή άλλων υλικών θέρμανσης, και να εκμεταλλευθείτε τις σύγχρονες, εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, προστατεύοντας όχι μόνο την τσέπη σας από περιττά έξοδα, αλλά και το περιβάλλον από τη μόλυνση. Μάλιστα, όπως μάθαμε από τους ειδικούς της EnergyIntel Services Ltd, τα τζάκια της EcoSmart™ Fire εκτός από την ευελιξία τους, συνδυάζουν υψηλού επιπέδου ποιότητα και εγγυημένη ασφάλεια.

Προηγμένες κατασκευές, με σεβασμό στο περιβάλλον

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τα κλασικά, παραδοσιακά τζάκια. Όμως, η εξέλιξη της τεχνολογίας, έφερε στο προσκήνιο προηγμένες κατασκευές, που εκτός από τη θαλπωρή που προσφέρουν, επειδή δεν λειτουργούν με καυσόξυλα, αλλά με βιοαιθανόλη, δεν αφήνουν κατάλοιπα και γι’ αυτό δεν χρειάζονται καμινάδα.

Ταυτόχρονα, επειδή είναι πολυμορφικά, παίζουν το ρόλο ενός εξαιρετικού διακοσμητικού στοιχείου του χώρου που θα επιλέξετε να τα εγκαταστήσετε.  Γι’ αυτό άλλωστε, τα σύγχρονα τζάκια βιοαιθανόλης, παίρνουν ολοένα και πιο γρήγορα τη σκυτάλη από τον κλασικό τύπο τζακιού, και τα διαδέχονται επάξια, χαρίζοντας μια πιο μοντέρνα αισθητική στους χώρους. Από το σαλόνι ή το living room όπου τα είχαμε συνηθίσει να τα απολαμβάνουμε σχεδόν αποκλειστικά, σήμερα… «μετακομίζουν» στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, ακόμη και στο μπάνιο, προσφέροντας τη θαλπωρή της αναμμένης φωτιάς τους πάντα και παντού.

Από την Αυστραλία στην Κύπρο

Η αλήθεια είναι ότι όσοι έχουν την τύχη να έχουν ένα από τα τζάκια της EcoSmart™ Fire, μιλάνε με τα καλύτερα σχόλια για τη ζεστασιά, την οικονομία, αλλά και το στιλ που έχουν δώσει στο χώρο τους.

Εμείς, στην αναζήτησή μας για νέες ιδέες, ψάξαμε καλύτερα το θέμα, και στην πορεία διαπιστώσαμε, ότι εκτός από το ότι τα σύγχρονα τζάκια καίνε λιγότερη καύσιμη ύλη, που στην περίπτωση των EcoSmart™ Fire είναι η βιοαιθανόλη, είναι πολύ ευέλικτα, και γι’ αυτό όπου κι αν τα εγκαταστήσετε δημιουργούν μια ζεστή και μοντέρνα γωνιά. Προσωπικά, είχα την τύχη να τα “συναντήσω” στο μικρό, γραφικό boutique Hotel «Λύχνος» στον ορεινό Ασκά, και έμεινα κατενθουσιασμένη. Ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά μοντέλα της EcoSmart™ Fire, το IGLOO, βρισκόταν εγκατεστημένο στο μπάνιο, και ζέσταινε το χώρο απόλυτα.

Ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά μοντέλα της EcoSmart™ Fire, το IGLOO, βρίσκεται εγκατεστημένο στο μπάνιο του δωματίου, στο μικρό, γραφικό boutique Hotel «Λύχνος» στον ορεινό Ασκά.

Από πού κατάγεται όμως, η EcoSmart™ Fire; Λοιπόν όπως μάθαμε από την EnergyIntel Services Ltd, η EcoSmart™ Fire αποτελεί μια καινοτόμο επιχείρηση κατασκευής σύγχρονων τζακιών, με έδρα της την Αυστραλία. Δημιουργεί αυτόνομα και ανοιχτά τζάκια, απόλυτα ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Τα τζάκια της δεν χρειάζονται καμινάδα, ούτε καμιά ιδιαίτερη εγκατάσταση, ούτε κάποια σύνδεση για τροφοδοσία.

Γι’ αυτό, τα τζάκια της EcoSmart™ Fire μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, με απλές και ευέλικτες λύσεις.

Οικολογικό βιοκαύσιμο

Το οικολογικό βιοκαύσιμο που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία τους είναι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, που λέγεται βιοαιθανόλη (στην ουσία αποτελείται κυρίως από μετουσιωμένη αιθανόλη), που προέρχεται κυρίως  από ανακύκλωση βιολογικών γεωργικών προϊόντων, με υψηλή απόδοση και ελάχιστο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά την καύση. Σε διεθνείς ελέγχους για την ασφάλειά τους, μάλιστα, τα προϊόντα της EcoSmart™ Fire έχουν περάσει όλα τα τεστ, γι’ αυτό και θεωρούνται από τα ασφαλέστερα της αγοράς διεθνώς.

Με τη χρήση της βιοαιθανόλης στα τζάκια της EcoSmart™ Fire μπορείτε πια να απολαμβάνετε τη ζεστασιά και την ομορφιά της φλόγας, χωρίς καπνό, χωρίς οσμές και ασφαλώς, χωρίς στάχτη.

Η συλλογή τζακιών αιθανόλης της EcoSmart™ Fire προσφέρει απίστευτη ευελιξία σχεδιασμού για να δημιουργήσετε την πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού σας, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε και χωρίς περιορισμούς. Μιλάμε για μια τελείως οικολογική και προπαντός «καθαρή» λύση, αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλες εμάς που βαριόμαστε την ακαταστασία που προκαλεί το άναμμα ενός παραδοσιακού τζακιού. Κι αυτό, γιατί με τη χρήση της βιοαιθανόλης στα τζάκια της EcoSmart™ Fire μπορείτε πια να απολαμβάνετε τη ζεστασιά και την ομορφιά της φλόγας, χωρίς καπνό, χωρίς οσμές και ασφαλώς, χωρίς στάχτη.

Τέλος, αξίζει να σας αναφέρουμε ότι τα τζάκια βιοαιθανόλης της EcoSmart™ Fire είναι πολύ οικονομικά. Και επειδή δεν έχουν καμινάδα, η θερμότητα που παράγεται από το τζάκι κατά τη διάρκεια της καύσης δεν διαχέεται μέσα  στην καμινάδα, αλλά παραμένει στο χώρο όπου βρίσκεται το EcoSmart™ Fire.

Τα σύγχρονα τζάκια βιοαιθανόλης της EcoSmart™ Fire είναι ευέλικτα και πολύ κομψά, ενώ στις τελευταίες συλλογές τους περιλαμβάνονται μινιμαλιστικές γραμμές με διαχρονικά υλικά. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής, σε συνδυασμό με την ανεπτυγμένη έννοια της οικολογικής συνείδησης και ασφαλώς, το νέο επίπεδο της θέρμανσης καλύπτονται ολοκληρωτικά μόνο από ένα μοντέρνο τζάκι της EcoSmart™ Fire! Ρίξτε μια ματιά στις ιδέες που εξασφαλίσαμε από τα σύγχρονα τζάκια της EcoSmart™ Fire και ας γίνουμε η πηγή άντλησης  έμπνευσης και για το δικό σας σπίτι.

Μια επίσκεψη στα γραφεία της EnergyIntel Services Ltd (και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση energyintel.com.cy ) και οι ειδικοί θα σας ενημερώσουν για την πλούσια γκάμα των EcoSmart™ Fire, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στoν προσωπικό σας χώρο!

Δημοσκόπηση / Poll

Κάποτε απολαμβάναμε το τζάκι στο σαλόνι! Σήμερα τα μοντέρνα τζάκια της EcoSmart™ Fire… «μετακομίζουν» στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, στο μπάνιο, ακόμα και στη βεράντα σας, για να προσφέρουν τη θαλπωρή τους πάντα και παντού! Εσείς που θα επιλέγατε να εγκαταστήσετε το δικό σας; Πείτε μας τη γνώμη σας, αφήνοντας παρακάτω το μήνυμά σας.

 

More info

Τα τζάκια της Ecosmart Fire θα τα βρείτε στην EnergyIntel Services Ltd

Κυπράνορος 36, κατάστημα: 16, 18, 20, 22, 1061, Λευκωσία, Κύπρος,

Tηλ. +357 22 380707
Fax +357 22 376900 Mobile +357 96 717195

energyintel.com.cy

ecohome-store.com

 

 

 

 

 

MadameLeFo