Longavite, σημαίνει ραντεβού με τη… νεότητα

 Η ιδέα ότι υπάρχει μία μαγική συνταγή νεότητας,  μακροβιότητας και ποιότητας ζωής είναι δελεαστική! Αυτό ακριβώς ενέπνευσε την Τσέχικη Healthcare Εταιρεία PHENOMENO στη δημιουργία του Longavite. Μιλάμε για την πιο εξελιγμένη “στρατηγική” μακροζωίας και νεότητας. Είναι το «κάτι διαφορετικό» που έρχεται για να προστατεύσει τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες μας από τις φθορές του χρόνου.

Κάθε χρόνο με την είσοδο στη νέα χρονιά αναζητάτε λύσεις για τη διατήρηση της νεότητάς σας. Κι εμείς, ήμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ότι νεότερο κυκλοφορεί. Έτσι, στις αρχές Δεκεμβρίου βρεθήκαμε στην Αθήνα, και είχαμε την τύχη να παραστούμε κατ’ αποκλειστικότητα στην παρουσίαση ενός πρωτοποριακού προϊόντος που δίνει συνολική λύση στην ποιότητα της ζωής μας. Η Τσέχικη Healthcare Εταιρεία PHENOMENO παρουσίασε το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής LONGAVITE, που συμβάλλει στη βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας, στην αντιγήρανση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής. Πάμε να δούμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται…

Θεραπεία για τη μακροζωία και τη νεότητα

Όπως επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Αλκιβιάδης Σταϊκούρας, Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας PHENOMENO στην Ελλάδα «το LONGAVITE είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής. Είναι ο τέλειος συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων, αμινοξέων και βιταμινών. Είναι μια θεραπεία μακροζωίας, που θα βελτιστοποιήσει την υγεία, θα επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής και θα επαναφέρει τη ζωτικότητα στη ζωή μας. Εάν η γήρανση είναι η μείωση της αποδοτικότητας των λειτουργιών του οργανισμού, τότε το LONGAVITE μπορεί να αντισταθμίσει τη διαδικασία της γήρανσης, αντιστρέφοντας τη ζημιά που προξενεί το πέρασμα του χρόνου, επαναφέρνοντας το σώμα μας σε πλήρη λειτουργική ικανότητα», τόνισε. 

Η φόρμουλα LONGAVITE και νεότητα

Σύμφωνα με τον κύριο Σταϊκούρα, η φόρμουλα του LONGAVITE αποτελείται από 34 ενεργά συστατικά, όλα πρωτογενή φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα και βιταμίνες πολύτιμα στον ανθρώπινο οργανισμό. «Ακούγεται απλό, ή μάλλον το κατασκευάσαμε να είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Κατ’ ουσίαν όμως, είναι σαν να έπαιρνε κάποιος πάνω 30 διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής κάθε ημέρα, και αυτό σε συγκεκριμένο συνδυασμό και συγκεκριμένη δοσολογία διαφορετικών ενεργών συστατικών ανά ημέρα», μας εξήγησε.

Τη συνέντευξη Τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος-συγγραφέας  Άννα Μαρία Παπίρη (αριστερά) 

Μια φυσική «ένεση» για τη νεότητα

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η κυρία Εμμανουέλα Φωτεινού, Βιολόγος Msc-Κλινική Βιοχημικός, Σύμβουλος Ευεξίας, και υπογράμμισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της διατροφής στην υγεία, ευεξία και μακροζωΐα του ανθρώπου. Μάλιστα, έδωσε έμφαση στα βότανα που έχουν ανοσοποιητικές, αντιφλεγμονώδεις και ιαματικές ιδιότητες. Αναφέρθηκε ειδικότερα στη σύσταση του LONGAVITE και είπε: «Το LONGAVITE έχει εμπνευστεί από τη φύση την οποία έχει αναβαθμίσει με ιατρική τεχνογνωσία και μας παραδίδει ένα συμπλήρωμα άρτιο απ’ όλες τις απόψεις».

«Βασιλιάδες» για τη νεότητα

Όπως μας εξήγησε η κυρία Φωτεινού, η σύνθεση του  LONGAVITE βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σπάνιων βοτάνων, καρπών και φρούτων, επιλεγμένων από φυσικές πηγές. Μιλάμε για τους «βασιλιάδες» της αντιγήρανσης. «Είναι ένας τέλειος συνδυασμός αντιοξειδωτικών, που σε 30 μέρες «εξουδετερώνουν» τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν και επιταχύνουν το γήρας και τις ασθένειες. Φλαβονοειδή και φαινόλες σε άριστα ποσοστά προσφέρουν μια «ένεση» νεότητας στον οργανισμό, που ενισχύονται με τις θαυματουργές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Επιπλέον μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ολοκληρώνουν αυτόν τον μικρό φαρμακευτικό θησαυρό», ανέφερε η κυρία Φωτεινού.

Τι προσφέρουν; 

Η κυρία Εμμανουέλα Φωτεινού μας εξήγησε ότι τα συστατικά του LONGAVITE ενισχύουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, ώστε να υπάρξει άμεση και ταχεία επούλωση των γερασμένων ιστών. «Ταυτόχρονα, παρέχει υψηλή αντιφλεγμονώδη δράση ώστε να υπάρξει κυτταροπροστασία σε βάθος χρόνου. Τα ενεργά συστατικά του ενισχύουν την μιτοχονδριακή λειτουργία των κυττάρων και απελευθερώνουν σημαντικά επίπεδα ενέργειας που γίνονται ορατά από τις πρώτες ημέρες της χρήσης του. Παράλληλα μέσω των θρεπτικών στοιχείων που περιέχει προκαλεί πτώση των επιπέδων ζαχάρου στο αίμα, με ταυτόχρονη πτώση των λιπιδίων. Άρα, βοηθάει τα αγγεία και τους απομακρυσμένους ιστούς να θραφούν καλύτερα και να αναγεννηθούν».

Ψυχική υγεία, προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής 

Για τον δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό παράγοντα μακροζωίας, την ψυχική μας υγεία μας μίλησε η ψυχοθεραπεύτρια κυρία Μάρβα Σκαρμέα: «Η ψυχική υγεία ταυτίζεται με τη δραστηριότητα και τη λειτουργικότητα. Ναι, αυτές αποδεικνύουν τη φυσική νοητική ικανότητα και αποτελεί προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής μας. Για δεκαετίες, οι ειδικοί ψυχικής υγείας αντιμετωπίζονταν με επιφύλαξη από το κοινό και τον ιατρικό κόσμο όταν υποστήριζαν την επουλωτική δράση της θετικής σκέψης και στάσης ζωής , εν γένει…», είπε.

Αξιόπιστες μετρήσεις

Η κυρία Σκαρμέα αναφέρθηκε και σε μελέτες που δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα. «Η 30ετής έρευνα της σχολής ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης, με επικεφαλής το Ντέιβιντ Φέε, (ξεκίνησε το 1970 με 8000 εθελοντές), έδωσε αξιόπιστες μετρήσεις.  Συγκεκριμένα, αυτή η έρευνα κατέδειξε ότι αν δηλώνουμε ότι είμαστε καλά, τότε έχουμε αυξημένες πιθανότητες να είμαστε. Αυτό συμβαίνει άσχετα από άλλους παράγοντες (κάπνισμα, πίεση, χρόνιες ασθένειες) που δρουν αρνητικά στη μακροζωία». Από τότε πλήθος ερευνών το αποδεικνύουν και ενισχύουν τις θεραπευτικές μεθόδους με νέα ευρήματα.

Αποτελέσματα υγείας

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κυρία Σκαρμέα, οι 8000 συμμετέχοντες αυτοαξιολόγησαν το επίπεδο της υγείας τους, ενώ ταυτόχρονα υποβλήθηκαν σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις. «Μετά από 30 χρόνια, τα αποτελέσματα  μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι που θεωρούν ότι η υγεία τους είναι πολύ καλή, διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να διατηρούν σε καλό επίπεδο την υγεία τους, ή και να την βελτιώνουν. Κι αυτά είναι η θετική στάση για τη ζωή, η αισιόδοξη ματιά στα πράγματα κι ένα άνω του μετρίου επίπεδο ικανοποίησης από τη ζωή…».

Παρεμπιπτόντως, το LONGAVITE δεν είναι άλλο ένα συμπλήρωμα διατροφής. Είναι η απάντηση σε ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός μας για να αντιμετωπίσει στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις. Άλλωστε, με σύνθημά του LONGAVITE 30 Days Until Youth, μας έπεισε ότι μέσα σε τριάντα ημέρες κλείνουμε το πρώτο ραντεβού με τη νεότητα.

30 βήματα προς τη νεότητα

Το LONGAVITE διατίθεται σε συσκευασία 30 ημερήσιων δόσεων –2 φακελάκια με κάψουλες και 2 φακελάκια με σκόνη- για κάθε μια μέρα του μήνα. Τo φακελάκι με την σκόνη μπορεί να διαλυθεί μέσα σε γιαούρτι, χυμό φρούτων ή σε smoothies στη διάρκεια του πρωινού ή σε σούπα. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον τρόπο ή την ώρα λήψης του. Απλά, μπορείτε να συνδυάσετε τις κάψουλες μαζί με τη σκόνη ή να επιλέξετε να τα μοιράσετε με τα γεύματά σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με το πρόγραμμά σας ή τον τρόπο που σας διευκολύνει. Η χρήση του συστήνεται ιδανικά 2 μήνες το χρόνο, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορεί να φθάσει ετησίως τους 4 μήνες.

More info

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας PHENOMENO κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και των προτύπων GMP και με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, τόσο στη σύνθεση όσο και στην παραγωγή τους. Υπεύθυνος Κυκλοφορίας για τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα και κάτοχος του LONGAVITE είναι η Εταιρεία PHENOMENO s.r.o.  Διανομέας στην Ελλάδα και την Κύπρο: VITA DORO IKE, Ευγενίδου 10-12, Ψυχικό, 115 25. Το LONGAVITE διατίθεται σε προεπιλεγμένα σημεία πώλησης, όπως στο κατάστημα της VITA D’ORO, στο κατάστημα O-BIOTIQUE, κ.ά.  Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.longavite.com.

 

Φωτογραφίες: Panoulis Photography