Δείτε απόψε το πρώτο επεισόδιο του Masterchef3

Χιλιάδες μάγειρες και μαγείρισσες από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή έχοντας έναν και μοναδικό στόχο στο μυαλό και στην ψυχή τους: να είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας! Κι εμείς παρακολουθούμε σήμερα το βράδυ στις 21:05μ.μ. την πρεμιέρα που θα μας καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Τι θα δούμε; Θα το μάθετε παρακάτω… 

Περισσότεροι από 500 λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν τη μια και μοναδική ευκαιρία να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση, να φορέσουν δηλαδή την πολυπόθητη ποδιά, αφού πρώτα όμως καταφέρουν να πείσουν τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για τις ικανότητες τους.

Δυο, τουλάχιστον, από τους τρεις κριτές του MasterChef πρέπει να πουν το μεγάλο «ΝΑΙ», για να συνεχιστεί το ταξίδι τους. Ένα ταξίδι που για κάποιους θα τελειώσει νωρίς και για άλλους θα συνεχίζεται, όσο αυτοί κατορθώνουν να εντυπωσιάζουν τους τρεις κριτές του MasterChef με τα πιάτα τους.

Οι auditions του MasterChef ξεκινούν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Οι απαιτήσεις των κριτών φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερες και οι υποψήφιοι το καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή. Η αναζήτηση του επόμενου MasterChef μόλις ξεκινάει!

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν,  απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν!

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Άραγε, ποιός θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Μπορείτε να υπολογίσετε ποιός θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Αναρωτηθήκατε ποιός θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

Το MasterChef 3 κάνει ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε το βράδυ στις 21:05μμ στο OMEGA!

Και αύριο Τρίτη, την ίδια ώρα, η συνέχεια… 

Δείτε τις πρώτες εντυπώσεις για τα trailer του MasterChef3 κάνοντας κλικ εδώ

MasterChef3, έρχεται και θα είναι υπερπαραγωγή

 

 

MadameLeFo