Άντρεα, το κορίτσι με τη μελωδική φωνή

Η ιστορία της Άντρεας συγκινεί, όμως, μας δίνει όλο και περισσότερη δύναμη για να ξεπερνάμε τα οποιαδήποτε προβλήματα τύχουν στο δρόμο μας. Μάθε παρακάτω τι σημαίνει να μην ακούς, αλλά να έχεις τη δύναμη και να μπορείς να τραγουδάς… 

Άντρεα

Όταν πριν μερικές μέρες παρακολούθησα τον δάσκαλό της, τον Κώστα Κακογιάννη να αφηγείται την ιστορία της Άντρεας, ένιωσα ρίγη συγκίνησης να διαπερνούν το κάθε κύτταρό μου. Λίγες μέρες αργότερα, έφθασε στο inbox μου ένα press release που μου θύμισε την ιστορία της Άντρεας, και ότι όταν έχεις τη δύναμη ξεπερνάς κάθε εμπόδιο που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου… Ναι, η ιστορία της Άντρεας Μάρκου είναι ακόμα μια συγκινητική «Ιστορία Δύναμης» που έρχεται στο φως ως συνέχεια της τελευταίας εκστρατείας της Ελληνικής Τράπεζας. Πάμε να δουμε παρακάτω όλη την ιστορία της. Για αρχή βέβαια, δείτε και ακούστε την μελωδική φωνή της Άντρεα παρέα με τον δάσκαλό της, τον Κώστα Κακογιάννη. 

Ιστορία Δύναμης και ο Γιώργος

Η πρώτη «Ιστορία Δύναμης» που παρακολουθήσαμε ήταν η Ιστορία του Γιώργου. Ενός ανθρώπου που αντιμετώπιζε σοβαρότατα κινητικά προβλήματα πάνω από 20 χρόνια και ζούσε καθηλωμένος στο αναπηρικό του καρότσι εδώ και 5 χρόνια… Όμως, η δύναμη της ψυχής του, η πίστη των ανθρώπων του σε αυτή και η συμβολή της Ελληνικής Τράπεζας στην αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού τον βοήθησαν να κρατηθεί ψηλά.

Δες την Ιστορία του Γιώργου κάνοντας κλικ εδώ

Ιστορίες δύναμης και η Άντρεα 

Αυτή τη φορά έρχεται η Ιστορία της Άντρεας, για να μας ευαισθητοποιήσει και να μας εμπνεύσει. Ένα χαρούμενο έφηβο κορίτσι που είχε το τραγούδι πάντοτε στα χείλη της. Είτε στο σχολείο, είτε στην οικογενειακή ταβέρνα, είτε στα βουνά του Καλοπαναγιώτη όπου ζει… Οι μελωδίες έβγαιναν πάντοτε αβίαστα από μέσα της, χαϊδεύοντας τα αυτιά όσων είναι γύρω της. Αυτό μέχρι τη στιγμή που αιφνίδια το κορίτσι άρχισε να χάνει την ακοή του. Ο κόσμος της Άντρεας μέρα με την ημέρα γινόταν όλο και πιο βωβός … Πλέον δεν άκουγε κανείς τη μελωδική φωνή της, ούτε καν η ίδια. Παρόλα αυτά δεν έχασε τη δύναμή της, δεν το έβαλε κάτω και η οικογένειά της δεν έπαψε να πιστεύει σε αυτή. Η ιστορία της έφτασε στην Ελληνική Τράπεζα και φρόντισε για την αγορά των αναγκαίων εξειδικευμένων ακουστικών φέρνοντας το τραγούδι της Άντρεας ξανά στα αυτιά όλων.

Δες την ιστορία της Άντρεα κάνοντας κλικ  εδώ

Τις «Ιστορίες Δύναμης» τις βλέπουμε ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κανάλι YouTube της Ελληνικής Τράπεζας. Ιστορίες που αναδεικνύουν την αξία της πίστης στη δύναμη του κάθε ανθρώπου να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής. Αρκεί ένας συνάνθρωπος μας να πιστέψει σε αυτούς. Ιστορίες που μας κινητοποιούν, ώστε να στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι, εμψυχωτές και υποστηρικτές όσων το έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη εκστρατεία της Ελληνικής Τράπεζας ξεκίνησε τον Απρίλιο. Πρόκειται για μια εκστρατεία που σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής κοινωνικής δράσης με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο.

Πίστεψε, λοιπόν, κι εσύ στη δύναμη κάποιου και βοήθησέ τον να πετύχει το ακατόρθωτο. Μπες στο www.exeistidynami.com, και πρότεινε έναν συνάνθρωπό μας, ο οποίος χρειάζεται υποστήριξη για να βρει τη δύναμη και να πετύχει αυτό που στα δικά του μάτια μοιάζει ακατόρθωτο. Η Ελληνική Τράπεζα θα δέχεται Προθέσεις Υποστήριξης έως και τις 30/06/2019 στο www.exeistidynami.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0