«Έχω Κάτι Να Σου Πω…», με την Αφροδίτη Γεωργίου

«Έχω Κάτι Να Σου Πω…»! Ναι, η νέα εκπομπή με την αγαπημένη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γεωργίου, κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 27/3 στις 19:10 το απόγευμα. Κι αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, κάνε scroll πιο κάτω για να βρεις όλες τις λεπτομέρειες.

 

Μη χάσεις την πρεμιέρα της νέας κοινωνικής εκπομπής του Omega «Έχω Κάτι Να Σου Πω», που έρχεται για να ζεστάνει τις καρδιές μας, να μας κάνει να συγκινηθούμε και να εμπνευστούμε!

 

Κάθε εβδομάδα, η Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται τους πρωταγωνιστές που θέλουν να πουν κάτι σημαντικό σε κάποιον, και μαζί με το τηλεοπτικό κοινό θα ξετυλίγουν ιστορίες που αξίζει να ειπωθούν.

Οι 2 πρώτες ιστορίες του «Έχω Κάτι Να Σου Πω…»

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Έχω Κάτι Να Σου Πω…», αύριο Σάββατο 27/3 στις 19:10 (και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα) θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δύο συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

Η πρώτη αφορά στον θάνατο του 22χρονου Ζαχαρία, ο οποίος ξεψύχησε το βράδυ των αρραβώνων του, μόλις χόρεψε το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο. Στην δεύτερη ιστορία, θα γνωρίσουμε ένα υπέροχο πλάσμα, την 23χρονη Άννα από την Λάρνακα, που δίνει μάχη με το Οστεοσάρκωμα και στέλνει μηνύματα ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας…

 

 

Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ πιο κάτω 

Αφροδίτη Γεωργίου: «Έχω κάτι να σου πω…»

 

 

 

MadameLeFo
0