Μαρίζα Ρίζου: Έρχεται στην Πάφο για φιλανθρωπική συναυλία

Η καταξιωμένη Μαρίζα Ρίζου έρχεται στην Πάφο για φιλανθρωπική συναυλία. Πού, πότε και γιατί; Θα το μάθεις αν κάνεις scroll για να βρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες.

 

Με σκοπό τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, διοργανώνεται συναυλία της Μαρίζας Ρίζου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στο Χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο.

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ‘’Το Χωριό’’ η Μαρίζα Ρίζου σχολιάζει «Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο ‘Το Χωριό’. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του.

Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ, με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε.  Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!»

Η ταυτότητα της συναυλίας

Μαζί με την Μαρίζα Ρίζου θα συμβάλλουν στην επιτυχία της συναυλίας οι ακόλουθοι συνεργάτες της.

Μάρκος Χαϊδεμένος: Επιμέλεια ενορχηστρώσεων /Πιάνο /Hammond/ Roads

Παναγιώτης Κωστόπουλος: Τύμπανα

Γιώργος Μουχτάρης: Κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ

Άγγελος Αϊβάζης: Κιθάρα / Τζουράς

Σπύρος Νίκας: Σαξόφωνο / Κλαρινο

Γιώργος Ταμιωλάκης : Τσέλλο

Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης: Επιμέλεια ήχου

Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

Παραγωγή:  Menta Art Events

More info 

♥ Η συναυλία της Μαρίζας Ρίζου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 8μ.μ., στο Χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο.

♦ Η συναυλία πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 71/2022 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2023.

♥ Εισιτήρια προπωλούνται από την tickethour, στο Περίπτερο Time Out στην Πάφο και στο Επαρχιακό Γραφείο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στην Πάφο. Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις στο τηλ. 99652305

Μάθε περισσότερα 

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για περισσότερα από 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

MadameLeFo
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop