10 τυχεροί της Lidl παρέλαβαν το πιο καλοκαιρινό δώρο

O φιλόξενος κήπος της Lidl Food Academy υποδέχτηκε με καλοκαιρινή διάθεση τους νικητές του διαγωνισμού «Όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και GasGrill»!

Μια άκρως καλοκαιρινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Lidl Food Academy για τους 10 υπερτυχερούς του διαγωνισμού «Όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και GasGrill». Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Ακαδημίας. Το δώρο; Οι 10 τυχεροί κέρδισαν από μία ψησταριά υγραερίου Milton Landmann GasGrill! Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι νικητές για να παραλάβουν το δώρο τους, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ και γνωστοί influencers.

Οι πόρτες της Ακαδημίας άνοιξαν με τον σεφ Κωνσταντίνο Πετεβίνο και τους βοηθούς του να υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους. Στη συνέχεια, κάθε τραπέζι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια ποικιλία από νόστιμα εδέσματα που ετοίμασε στο GasGrill ο σεφ. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα δείπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό με συνοδεία τις μελωδικές επιλογές του dj της βραδιάς.

Σε αυτή την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, όλοι όσοι βρέθηκαν στον κήπο της Lidl Food Academy παρακολούθησαν την παρουσίαση του νέου προϊόντος της Lidl Κύπρου, και έμαθαν όλα τα tips για τον τρόπο λειτουργίας του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Φωτεινή Παλληκαρίδου, PR Manager της Lidl Κύπρου, αφού ανακοίνωσε τα ονόματα των νικητών, παρέδωσε στους τυχερούς το δώρο τους. Τέλος, έδωσε όλες τις πληροφορίες για το νέο τρόπο πώλησης, ”You order We deliver”, που ισχύει για συγκεκριμένους κωδικούς, όπως το  Milton Landmann GasGrill.

More info

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο τρόπο παραγγελίας 

https://www.lidl.com.cy/el/forma-paraggelias-oroi-proupotheseis.htm

Βρείτε περισσότερα και στο 

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus