Το παγωτό “γιορτάζει” στο Colors Café του Four Seasons 

Για να υποδεχθούμε την Εβδομάδα Παγωτού παραβρεθήκαμε στο πιο δροσερό πάρτι στο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons. Μιλάμε για ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης με υπέροχες παγωτοδημιουργίες. Η Εβδομάδα Παγωτού δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της πιο γλυκιάς απόλαυσης του καλοκαιριού, από αύριο 17/5 έως και τις 29 Μαΐου.Εβδομάδα Παγωτού

 Απολαυστικές εμπειρίες 

Τα πάντα περιστράφηκαν δίπλα από την πισίνα και με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Εδώ, εκπρόσωποι των ΜΜΕ- ανάμεσά τους και οι MadameLefo- γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, δοκιμάσαμε λαχταριστές παγωτοδημιουργίες. Εβδομάδα ΠαγωτούΆπειροι συνδυασμοί γεύσεων σοκολάτας, καραμέλας, βανίλιας, φρούτων και ξηρών καρπών, που μετατρέπονταν με τρόπο μαγικό στην ψυχόμενη πλάκα, σε εμπνευσμένες βελούδινες και λαχταριστές δημιουργίες παγωτού. Εβδομάδα ΠαγωτούΤο πρωτότυπο πάρτι του Colors Café εξελίχθηκε για όλους μας τους προσκεκλημένους σε μια εκπληκτική ξενάγηση στον κόσμο του παγωτού και σε μια ασταμάτητη βραδιά γευσιγνωσίας και ατελείωτης απόλαυσης.

Εβδομάδα Παγωτού με ένα “μωσαϊκό” γεύσεων!

Εβδομάδα ΠαγωτούΟ δημιουργικός Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του έδωσαν και φέτος έμφαση στην ποιότητα και τη φαντασία. Με μαεστρία ετοίμασαν για την Εβδομάδα που γιορτάζει το παγωτό, ένα υπέροχο μωσαϊκό συνδυασμών και γεύσεων, με φίνες πρώτες ύλες. Η εκπληκτική συλλογή στο μενού που ετοίμασε το Colors Café ειδικά για την Εβδομάδα Παγωτού, περιλαμβάνει τη μοναδική εμπειρία Gelato με συνδυασμούς που δημιουργούμε εμείς, επιλέγοντας τις πιο αγαπημένες μας γεύσεις. Τη συλλογή του μενού συμπληρώνουν οι μοναδικές παγωτοσυνθέσεις, όπως η Pavlova, το Essential (με Ruby-Ruby Chocolate) και το Chocolate Caramel.

Και ice Cream Cocktails

Τις γευστικές εντυπώσεις κερδίζουν όμως και τα ευφάνταστα ice Cream Cocktails. Και εννοείται τα δοκιμάσαμε όλα! Το ακαταμάχητο Mint Dreams περιέχει Vodka, vanilla ice cream και crème de menthe. Μετά ήρθε το εκρηκτικό Frozen Love, που κι αυτό περιέχει Vodka, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και vanilla ice cream. Για το φινάλε αφήσαμε το πιο εκλεπτυσμένο, το White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι. Ήταν όλα απίθανα! Για άλλη μια χρονιά, το Colors Cafe μας εντυπωσίασε όσο τίποτε άλλο… Εμείς, θα του ευχηθούμε και του χρόνου, με ακόμη πιο φαντασμαγορικές γεύσεις!

Κι εσείς, σημειώστε στην ατζέντα σας, ότι η Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café στο ξενοδοχείο Four Seasons αρχίζει από αύριο 17/5 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Μαΐου 2019.

Καλή απόλαυση λοιπόν!

More info

Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στα πιο κάτω links  

https://www.fourseasons.com.cy/

https://www.facebook.com/pages/Colors-Caf%C3%A9-Four-Seasons-Hotel/399251683426557

 

MadameLeFo