Τα κάνει όλα και μ’ αρέσει!

Όταν πρωτοδιάβασα για τα μοντέρνα πολυχρηστικά λαδάκια δεν πίστευα ότι μπορούσαν να κάνουν όλα όσα υπόσχονται… Και επειδή είμαι «άπιστος Θωμάς», επέλεξα να κάνω τους πειραματισμούς μου με ένα αθώο λαδάκι, σε μια περίοδο που όλοι συστήνουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικές με όσα καλλυντικά χρησιμοποιούμε. Και τελικά, διαψεύστηκα! Το Bio-Oil® είναι θαυματουργό και κάνει τα πάντα. Γι’ αυτό και το εμπιστεύομαι πια, ακόμα και με κλειστά τα μάτια! 

Ας τα πάρουμε το θέμα απ’ την αρχή… Άκουσα λοιπόν, ότι το Bio-Oil® το επιλέγουν οι celebrities, αλλά και εκατομμύρια γυναίκες και άντρες σ’ όλο τον κόσμο γιατί έχει πάρα πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Όμως, διάβασα και το άλλο, ότι έχει ήδη 332 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος, γεγονός που πιστοποιεί ότι αυτό το πολυσυζητημένο λαδάκι είναι μοναδικό. Και επειδή αναδείχθηκε και σε Νο1 προϊόν για την καταπολέμηση ουλών και ραγάδων σε 24 χώρες του κόσμου, είπα να το εμπιστευθώ τώρα που εγκυμονώ. Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όλοι οι ειδικοί συστήνουν να χρησιμοποιούμε αθώα προϊόντα για να προλάβουμε τις ανεπιθύμητες ραγάδες. Κάπως έτσι αποφάσισα να το εμπιστευθώ. Και επειδή τώρα φτάνει ο καιρός που θα φέρω στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι μου, και τα αποτελέσματα της χρήσης του Bio-Oil® είναι θεαματικά, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική εμπειρία μου.

Τι το κάνει τόσο διάσημο

1 Bio-Oil_photography_Plants_and_oils_in_beakers

Καταρχήν, μελετώντας το έμαθα πως περιέχει στη φόρμουλά του θεραπευτικά έλαια λεβάντας, καλέντουλας, δενδρολίβανου και χαμομηλιού, γνωστά για τις αναπλαστικές ιδιότητες τους. Αυτά και μόνον το έκαναν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάνιο μου, στο νεσεσέρ μου, στην τσάντα μου! Γιατί; Το έχω μαζί μου πάντα και παντού, γιατί το Bio-Oil® έχει αμέτρητες χρήσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Μαλακώνει τα ξηρά χέρια μου, αλλά και τα πετσάκια γύρω απ’ τα νύχια μου, τους άγριους αγκώνες μου, αλλά το κυριότερο είναι ότι βοηθά στη βελτίωση της όψης των ραγάδων, δυσχρωμιών, ρυτίδων, σημαδιών ακμής, εγκαυμάτων και χίλιων δυο άλλων προβλημάτων του δέρματος. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα επαναστατικό λαδάκι που το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, αλλά και σε όλο το σώμα μου.

Πολλαπλά οφέλη

Πως όμως μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά οφέλη; Το μυστικό του βρίσκεται στη σύνθεσή του. Το Bio-Oil® περιέχει ένα συνδυασμό από φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και βιταμίνες, ενώ το λάδι της βάσης του περιέχει PurCellin Oil™, ένα επαναστατικό συστατικό που αλληλεπιδρά με τις Βιταμίνες Α και Ε και τα αρωματικά έλαια για την άμεση πρόσληψη των συστατικών, αλλά και την στοχευμένη αντιμετώπιση της βλάβης του δέρματος, χωρίς όμως παράλληλα να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Το PurCellin Oil™ είναι συνδυασμός δύο ελαίων, του Cetearyl Ethylhexanoate και του Isopropyl Myristate, που αφού περνούν την διαδικασία αλλαγής της δομής τους γίνονται αποτελεσματικότερα.

bio-oil

 Mαμάδες χωρίς ραγάδες

Όλα αυτά λοιπόν, συνθέτουν μία φόρμουλα υψηλών προδιαγραφών που η επιδερμίδα μου λάτρεψε από την πρώτη δοκιμή. Και για να σας επιβεβαιώσω τις επιδόσεις του, αρκεί να σας πω ότι για να ελαχιστοποιήσω την πιθανότητα σχηματισμού ραγάδων σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο της ζωής μου, χρησιμοποιώ καθημερινά το Bio-Oil® μετά τον τρίτο μήνα στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γοφούς, το στήθος και τη μέση.

 

Έτσι, δεν εμφάνισα ούτε μια ραγάδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Και επειδή είναι αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλές δεν το εγκατέλειψα ούτε μια μέρα! Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα κι αν έχετε δημιουργήσει ραγάδες, εφαρμόζετε το Bio-Oil® με κυκλικό μασάζ και θα δείτε τη διαφορά σύντομα. Άλλωστε, σε κλινική μελέτη 50% των ατόμων που έλαβαν μέρος σε δοκιμές, είδαν βελτίωση των ραγάδων σε 8 εβδομάδες.

Κι άλλα προσόντα

Σε μελέτη που έγινε, 65% των ατόμων που έλαβαν μέρος είπαν ότι το Bio-Oil® βοήθησε στην καλύτερη όψη των ουλών, σε 4 εβδομάδες.

* 93% των ατόμων σε μελέτη είδαν βελτίωση των δυσχρωμιών σε 6 εβδομάδες.

* Εάν η ακμή σάς έχει αφήσει με ουλές σε πρόσωπο ή σώμα, δοκιμάστε Bio-Oil® για να ξεθωριάσουν.

* Το επαναστατικό συστατικό του Bio-Oil®, PurCellin Oil™ δημιουργεί ένα λεπτό, μη λιπαρό, προστατευτικό στρώμα πάνω στην ξηρή επιδερμίδα το οποίο δεν επιτρέπει στην υγρασία του δέρματος να χαθεί.

* Ο συνδυασμός των συστατικών του  Bio-Oil®  – βιταμίνες Α και Ε και φυσικά εκχυλίσματα καλέντουλας, λεβάντας, χαμομηλιού και δεντρολίβανου, θρέφουν την ώριμη και αφυδατωμένη επιδερμίδα.

* Έγκαυμα;  Τι είναι αυτό; Xρησιμοποιήστε Bio-Oil® για να καταπραΰνετε το καμένο δέρμα και να αποτρέψετε το ξεφύλλισμα της επιδερμίδας.

 

* Στους ξηρούς αγκώνες, ή σκασμένες φτέρνες, απλώνετε Bio-Oil® και θα ξαναγίνουν απαλοί και βελούδινοι.

* Κάντε μασάζ με Bio-Oil® σε σημείο όπου έχετε αφαιρέσει κάποια ελιά ή ύποπτη μάζα για να εμποδίσετε τη δημιουργία ουλών.

*  Εάν τα νύχια σας φαίνονται κάτι λιγότερο από τέλεια, δοκιμάστε Bio-Oil® για να τα ενυδατώσετε και να τα προστατεύσετε. Και μαλακώνει και τα πετσάκια.

* Φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής; Μια σταγόνα  Bio-Oil® αρκεί για να μειώσει τον κνησμό και το ξεφλούδισμα.

* Χρησιμοποιείστε το Bio-Oil® σαν ενυδατική κρέμα νύχτας για  βελτίωση του τόνου του δέρματός σας και καταπολέμηση της ξηρότητας.

* Κουρασμένα μάτια;  Όχι πια! Εφαρμόστε Bio-Oil® κάτω από τα μάτια σας για βελτίωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων.

* Ρίξτε λίγες σταγόνες Bio-Oil® στο μπάνιο. Θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα το κάνει απαλό σαν το βελούδο.

* Σε όλους μας αρέσει το μασάζ. Χαλαρώστε και περιποιηθείτε το δέρμα σας ταυτόχρονα! Χρησιμοποιήστε το Bio-Oil® σαν massage oil.

* Εφαρμόστε Bio-Oil® πριν το ξύρισμα (άντρες και γυναίκες) για ένα σούπερ απαλό αποτέλεσμα.

* Αναμίξτε το Bio-Oil® με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα σώματος και εφαρμόστε αμέσως μετά το ντους. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να βελτιώσετε την ελαστικότητα του δέρματος σας.

* Καταπραΰνει το δέρμα σας μόλις βγάλετε τα φρύδια.

* Και το πιο εντυπωσιακό! Αν μια σκιά σε σκόνη δεν γράφει ιδιαίτερα καλά, αναμίξτε την με λιγότερο από μία σταγόνα Bio-Oil® πριν την απλώσετε στα βλέφαρά σας. Θα αποκτήσει υπέροχη κρεμώδη υφή, μεταξένια εφαρμογή, έντονη απόδοση χρώματος και μεγαλύτερη διάρκεια. Και έτσι, θα αποκτήσετε ένα look όλο λάμψη.

Κάθε σταγόνα και ένα μυστικό περιποίησης, λοιπόν. Αυτό είναι το Bio-Oil®!

MadameLeFo