Διακοπές, με μοντέρνα μαγιό και καλοκαιρινή διάθεση

Το εντυπωσιακό καλοκαιρινό fashion event που οργάνωσε πρόσφατα για την CALZEDONIA o Όμιλος Mallouppas & Papacostas, μας έβαλε στην τελική ευθεία για τις διακοπές… Κι εμείς σας μεταφέρουμε όσα δεν έτυχε να δείτε… 

Tropical Summer Vibes

Με θέμα Tropical Summer Vibes, το event στήθηκε στους κήπους του ξενοδοχείου Grand Resort σαν καλοκαιρινό πάρτι, όπου οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν εξωτικά κοκτέιλ και νόστιμα εδέσματα, και έβγαλαν φωτογραφίες στο photobooth.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστά ονόματα του χώρου της μόδας και influencers που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προτάσεις της CALZEDONIA για το φετινό καλοκαίρι.

Floral & romantic look

Η Calzedonia παρουσιάζει πάντα τις πιο δημοφιλείς τάσεις και καλύπτει κάθε προσωπική στιλιστική επιθυμία. Πολύχρωμα floral μοτίβα με μικρά εξωτικά ζωάκια, με aloha vibes παραπέμπουν στην Καραϊβική.

Κάντε κλικ πιο κάτω για να δείτε το σχετικό βίντεο 

Posted by Anna Charikli on Thursday, May 17, 2018

 

Ξεχωρίζει η σειρά με floral απλίκες και διαφάνειες με romantic look. Επίσης, για πρώτη φορά η Calzedonia λανσάρει βελούδινα μαγιό με πολύ μοντέρνα σχέδια σε επιλεγμένα χρώματα. Η λαμπερή και απαλή υφή αυτού του special υφάσματος το κάνει δελεαστικό για stylish και trendy εμφανίσεις, ενώ είναι ιδανικό τόσο για τη θάλασσα όσο και για την πισίνα.

 

Μονοχρωμίες & βολάν

Αυτή τη σεζόν δίνεται μεγάλη έμφαση και σε νέα, διαφορετικά χρώματα που δίνουν σάρκα και οστά σε μία σειρά με μονόχρωμα μαγιό.

Νέες γραμμές, σχήματα και στυλ ενισχύουν το αποτέλεσμα, ενώ τα βολάν και τα κοψίματα με έμπνευση τα ’80s κάνουν τα μαγιό αυτής της σειράς το απόλυτο must have για το φετινό καλοκαίρι.

Ψηλόμεσα και brazilians, εκφράζουν ένα κλασικό στυλ μέσα από μία νέα ματιά.

Και Limited Edition

Το show έκλεισε με την παρουσίαση της συλλογής Limited Edition, η οποία πρωτοεμφανίστηκε πριν λίγες βδομάδες στο #calzedoniasummershow που πραγματοποιήθηκε στην Βερόνα.

Η συλλογή Limited Edition περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα μαγιό. Μερικά από αυτά μπορούν να φορεθούν ως outerwear, συνδυασμένα με ένα τζιν ή μια φούστα για glam και stylish outfits. Πρόκειται για την πιο πολύτιμη, μοναδική σειρά.

More info

Την διοργάνωση στήριξαν το Stratos Hair Saloon για το hairstyling και η ομάδα make-up της Bobby Brown που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων του show.

Η ομάδα των make up artists της Bobby Brown που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων του show

MadameLeFo