Το Πάσχα στα Lidl είναι συναίσθημα

Το Πάσχα στα Lidl είναι συναίσθημα… Ναι, η πασχαλινή περίοδος στη Lidl Κύπρου γεμίζει όλα τα σπίτια θαλπωρή, ζεστασιά και χαμόγελα!

H Lidl Κύπρου γνωρίζει ότι η συναισθηματική σύνδεση με τους καταναλωτές είναι σημαντική για αυτό και επιθυμεί με κάθε της καμπάνια να έρχεται ακόμη πιο κοντά και να συνδέει το brand Lidl με κάτι ευχάριστο, με κάτι που γεμίζει και φέρνει θαλπωρή σε όλα τα σπίτια. Το συναίσθημα είναι λοιπόν το βασικό χαρακτηριστικό στο οποία εστιάζει και η πασχαλινή καμπάνια και οι δράσεις  της εταιρείας αυτές τις γιορτές.

Για να απολαύσεις την τηλεοπτική καμπάνια κάνε κλικ ⇓

 

Το φετινό Πάσχα προβλέπεται να είναι όπως αυτά που αγαπήσαμε, αυτά που νοσταλγήσαμε και που περιμέναμε τα τελευταία χρόνια με λαχτάρα. Μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, παραδοσιακά πιάτα, κόκκινα αυγά, φλαούνες, κουλούρια, τσουρέκια, χαμόγελα και ευχές αγάπης. Αυτά θέλει να τονίσει η Lidl Κύπρου μέσα από τη διαφημιστική της καμπάνια, υπενθυμίζοντας ότι το Πάσχα είναι συναίσθημα.

Η Lidl Κύπρου στρώνει το πασχαλινό τραπέζι και το 2022, ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να πλημμυρίσει με τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις υφές, που συνθέτουν το συναίσθημα αυτής της γιορτής. Στο πλαίσιο αυτού του εορταστικού κλήματος η Lidl Κύπρου διοργάνωσε στην Lidl Food Academy πασχαλινά μαθήματα με τους σεφ της Ακαδημίας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε κι ένα διασκεδαστικό εργαστήριο για οικογένειες με παιδιά υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού.

Με την υποστήριξη της διαφημιστικής εταιρείας Gnomi Integrated Communications, της εταιρίας παραγωγής Cube productions και τον Χρήστο Κανάκη στη σκηνοθεσία, δημιουργήθηκε η νέα τηλεοπτική καμπάνια με εικόνες γεμάτες συναίσθημα για το φετινό Πάσχα.

More info

Μάθε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου στα πιο κάτω links

 lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

MadameLeFo
0