SureFood: Το νέο μέλος του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Η εταιρεία SureFood Ltd νέο μέλος του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ. Μια νέα επιχειρηματική επέκταση με σταθερά βήματα… Μάθε τώρα όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

O Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ο ισχυρότερος Όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο, στο πλαίσιο της μεθοδικής του επέκτασης, προχώρησε σε συμφωνία για την εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας SureFood Ltd.

Η SureFood Ltd έχει καταξιωθεί στους τομείς της λιανικής και του HORECA σε όλη την Κύπρο, με τη διάθεση τροφίμων και ποτών υψηλής ποιότητας. Με την ένταξη της SureFood Ltd στη μεγάλη οικογένειά του, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ διεισδύει στην κατηγορία των ψυχόμενων προϊόντων σε ότι αφορά στη λιανική αγορά και επεκτείνει τη δραστηριοποίησή του στον τομέα της μαζικής εστίασης και στον κλάδο των ξενοδοχείων (HORECA). Ενισχύει  έτσι την παρουσία του και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς και κατηγορίες που παρουσιάζουν δυναμική προοπτική.

Η εταιρεία SureFood Ltd ιδρύθηκε το 2005 με αποστολή να παρέχει στους πελάτες της τα καλύτερα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Δεκαπέντε, και πλέον, χρόνια μετά, η εταιρεία παραμένει πιστή στην εταιρική της φιλοσοφία για υψηλή ηθική συμπεριφορά σε κάθε εταιρική της συνεργασία και δράση. Αντιμετωπίζει με σεβασμό όλες τις επιχειρηματικές της συναλλαγές, τις σχέσεις με τους εργαζομένους της, καθώς και τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές της πολιτικές.

Οι σειρές των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και διανέμει η εταιρεία, σε περισσότερα από 1000 σημεία σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, προέρχονται τόσο από ντόπιους παραγωγούς αλλά και από το εξωτερικό. Μερικές από τις επωνυμίες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της SureFood είναι: Emmi International Ltd, MΕΒΓΑΛ A.E., Calidad Pascual, Mulino Caputo, Mangajo, Lakeland Dairies.

Η ομάδα της SureFood Ltd αποτελείται από 25 άτομα, τα οποία συνεχίζουν να εργάζονται στις θέσεις ευθύνης τους. Περισσότερες πληροφορίες για την SureFood Ltd μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.surefood.com.cy.

Στην υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, η έννοια της ποιότητας έχει κομβική θέση. Γιατί μόνο μέσα από την ποιότητα υπηρεσιών και αναγνωρισμένης αξίας προϊόντων, γίνεται πράξη η αποστολή του Ομίλου: Να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να αισθάνονται καλύτερα.

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες: Beauty Line, Holland & Barrett, Selekt Beauty, Yves Rocher και Beauty Outlet, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

MadameLeFo