Στο Barrique Wine & Deli για ένα ξεχωριστό δείπνο

Στο Barrique Wine & Deli, στην καρδιά της Λευκωσίας, φίλοι και συνεργάτες απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο. Μάθε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες! 

Barrique

Η Άντρια Γεωργίου και ο Ανδρέας Κάτσιης στο Barrique Wine & Deli.

Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτοί φίλοι και εκπρόσωποι των media, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφατα στην υπέροχη αυλή του Barrique Wine & Deli. H βραδιά επιφύλασσε ένα δείπνο αποτελούμενο από εξαιρετικές γεύσεις, όλες από το νέο μενού του Barrique, καθώς και μοναδικά κρασιά από την πλούσια γκάμα του εξαίσιου wine cellar του.

Barrique

Από αριστερά η Κλειώ Μαρίνα Σταύρου, η Γεωργία Γεωργίου και η Άνθια Σερδάρη, η Κωνστάντις Δημητριάδου και η Όλγα Τσαούση, η Άντρια Τόλλα και η Νατάσα Αλεξάνδρου.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το νέο μενού του χώρου που δημιούργησε ο chef Φρίξος Ευαγγέλου και εκτελέστηκε από τον chef Γιάννο Βαλιαντή.

Barrique

Η Αλεξία Μεγαλέμου στο Barrique Wine & Deli

Ανάμεσα σε άλλα, όσοι παρευρέθηκαν ξεχώρισαν το τραχανότο, το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο Summer Tomato Risotto, τις γευστικές μπρουσκέτες, το Crispy Skin Sea Bass Fillet και την μοσχαρίσια μπριζόλα με μοσχαρίσιο ζουμί με κάπαρη και μαϊντανό.

Barrique

Από αριστερά ο Κώστας Καρνάκης, η Τόνια Αριστοκλέους, ο Δημήτρης Κωνσταντίνου και η Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου και ο Σταύρος Ανδρέου.

Barrique

Από αριστερά ο Ανδρέας Κάτσιης, η Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου και η Γεωργία Γεωργίου.

Barrique

Ανδρέας Ευσταθίου, Κώστας Νικολάου, Αντώνης Βαφέας, Julien Masson.

Barrique

Ο όμορφος και ανανεωμένος εξωτερικός χώρος του Barrique.

Το Barrique Wine & Deli είναι ένας μοναδικός χώρος για να απολαύσει κανείς κρασί από την πλούσια γκάμα που διαθέτει, ποικιλία μοναδικών γεύσεων και όλα αυτά υπό ξεχωριστές μουσικές επιλογές που υπόσχονται να χαρίσουν σε όλους τους φιλοξενούμενους υπέροχες βραδιές.

More info

Το Barrique Wine & Deli βρίσκεται στην Οδό Μενάνδρου 4, 1066 στη Λευκωσία. Για κρατήσεις επικοινώνησε στο τηλέφωνο 22 263777. Για περισσότερες πληροφορίες βρες το Barrique Wine & Deli σε Facebook και Instagram, και μέσω της ιστοσελίδας του www.barrique-cyprus.com.

 

MadameLeFo
0