Μάρσια Θρασυβούλου: Η νέα κοσμοπολήτικη συλλογή της

Η Μάρσια Θρασυβούλου, η γνωστή και πολυβραβευμένη σχεδιάστρια, λανσάρει τώρα τη νέα  κοσμοπολήτικη συλλογή της Ocean Blue και μας ταξιδεύει με τις δημιουργίες της στα Ελληνικά νησιά… Έστω και νοερά… Κάνε scroll και θα ανακαλύψεις μια μικρή συλλογή της πλούσιας σειράς. 

Μάρσια Θρασυβούλου

Τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τη νέα SS22 συλλογή Ocean Blue της ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας Μάρσιας Θρασυβούλου.

Μάρσια Θρασυβούλου

Η Μάρσια Θρασυβούλου δημιούργησε μια εντυπωσιακή κοσμοπολήτικη συλλογή για τη νέα σεζόν

Μια συλλογή που αποτελεί ωδή στη διακριτική πολυτέλεια και ότι χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Μάρσια Θρασυβούλου

Η νέα Ocean Blue by Marcia Thrasyvoulou SS2022 συλλογή περιλαμβάνει ολόσωμα μαγιό με cutouts και κομψά μπικίνι με διαφάνειες, ενώ συνοδεύονται από matching τουρμπάνια σε lurex με πέρλες.

Μάρσια Θρασυβούλου

Ξεχωρίσαμε τα ιδιαίτερα τουρμπάνια σε lurex με πέρλες που συνοδεύονται με τα μαγιό και όχι μόνο, για στυλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις.Μάρσια Θρασυβούλου

Μάρσια Θρασυβούλου

Για κοψμές resort εμφανίσεις

Μάρσια Θρασυβούλου

Η αδιαμφισβήτη ποιότητα που χαρακτηρίζει πάντα της συλλογές της Ocean Blue έρχεται να συμπληρώσει η συλλογή Resort σε δίχρωμα μοτίβα με κρόσια σε λινό ύφασμα, τα signature κεντήματατα και τις περίτεχνες ραφές. Μοναδικά κομμάτια που αφοπλίζουν τους λάτρεις της διακριτικής πολυτέλειας.

Μάρσια Θρασυβούλου

Μάρσια Θρασυβούλου

More info

Info: www.oceanbluecollection.com

 

Βρες περισσότερα για τη Μάρσια Θρασυβούλου κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Μάρσια Θρασυβούλου, the Ocean Blue girl

 

MadameLeFo
0