Ροζ βραχιολάκι, μας ενώνει και μας δίνει ελπίδα…

Το ροζ βραχιολάκι κάθε χρόνο, μας ενώνει και μας δίνει ελπίδα… Ελπίδα για θεραπεία του καρκίνου του μαστού… Και στο πλευρό μας, η Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder συνεχίζεται και φέτος… Η δημιουργία ενός ακόμα συλλεκτικού βραχιολιού, σχεδιασμένου από τον Δούκα Χατζηδούκα, είναι γεγονός. 

Από το 1992 η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού ξεκίνησε με την διανομή της χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας. Αυτή τη ροζ κορδέλα τη διένημαν στα σημεία πώλησης των προϊόντων των μαρκών της εταιρείας, σε όλο τον κόσμο.

Estée Lauder &  Δούκας Χατζηδούκας

Στην Ελλάδα, η Estée Lauder τα τελευταία 14 χρόνια (από το 2005), με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάζεται αποκλειστικά με τον γνωστό σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα για το σχεδιασμό μιας statement συλλεκτικής σειράς βραχιολιών. Κάθε χρόνο το «ροζ βραχιόλι» του Δούκα αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και τυγχάνει θερμής αποδοχής από όλον τον κόσμο.

Ροζ βραχιολάκι & Ελένη Μενεγάκη 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet. Με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημασία της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Φωτογραφίζεται από την Ρούλα Ρέβη μαζί με τον Δούκα. Φοράει το συλλεκτικό βραχιολάκι για το 2019 και συμβάλλει  με τον δικό της τρόπο στη διάδοση του παγκόσμιου μηνύματος των εταιρειών Estée Lauder #TimeToEndBreastCancer

 

Το ροζ κορδελάκι που έγινε… βραχιολάκι 

To ροζ κορδελάκι γίνεται το απόλυτο σύμβολο της εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Rose-gold, τρισδιάστατο μας υπενθυμίζει πως μόνο ενωμένοι, όπως και οι δύο κορδέλες, μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού. Το διακοσμητικό μέταλλο πλαισιώνεται από δέρμα 100% φυτικής κατεργασίας που έχει ανάγλυφες ραβδώσεις και δύο κουμπώματα χαραγμένα με την ροζ κορδέλα.

Ο σκοπός και οι στόχοι

Σκοπός της πώλησης είναι η πραγματοποίηση των στόχων της Europa Donna Κύπρου που στόχος είναι η υποστήριξη του σημαντικού έργου ψυχοκοινωνικής στήριξης των γυναικών με καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους, καθώς και η ενημέρωση των γυναικών παγκύπρια για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η εκστρατεία γίνεται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται στο Europa Donna Κύπρου. Απόκτησε κι εσύ το συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή Dukas τώρα… Μ’ αυτό τον τρόπο θα λάβεις μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Τα βραχιολόκια διατίθενται από τα τέλη Σεπτεμβρίου στη συμβολική τιμή των €10,50 , από τα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Κύπρο.  

Μάθε περισσότερα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder Companies στο ELCompanies.com/BreastCancerCampaign.

 

More info 

Μάθε την ιστορία για το ροζ βραχιόλι κάνοντας κλικ εδώ

Ροζ βραχιολάκι, έρχεται και μας ενημερώνει

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0