“Ρίξε μια Zαριά”: Το νέο τηλεπαιχνίδι στο OMEGA Channel

“Ρίξε μια Zαριά”: Το νέο τηλεπαιχνίδι στο OMEGA Channel κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Μαΐου στις 19.10μ.μ. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες τώρα.

Το πιο διασκεδαστικό  τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης έρχεται στο πρόγραμμα του Omega channel και υπόσχεται ανατροπές, εκπλήξεις, πολύ γέλιο και κέρδη μέχρι 10 χιλιάδες ευρώ.

Δες το trailer κάνοντας κλικ εδώ ⇓

 “Ρίξε μια Zαριά”, how to?

Στο “Ρίξε μια Zαριά” η γνώση συναντά την τύχη με απρόσμενα αποτελέσματα. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα βρει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις. Κάθε ομάδα ρίχνει τα ζάρια τα οποία καθορίζουν το μεν πρώτο την κατηγορία στην οποία θα διαγωνιστεί η ομάδα και το δεύτερο το ποσό που κερδίζει η ομάδα αν απαντήσει σωστά.

Το παιχνίδι εξελίσσεται σε τρεις γύρους. Στον πρώτο γύρο θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του ΣΩΣΤΟΥ ή του ΛΑΘΟΥΣ, στο δεύτερο να διαλέξουν μεταξύ περισσότερων απαντήσεων (multiple choice) και στον τρίτο γύρο να δώσουν μια ευθεία απάντηση. Νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται αυτή η οποία στο τέλος του τρίτου γύρου έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το οποίο φυσικά και παίρνει μαζί της!

Στο στούντιο του Omega channel παιχνίδι κάνει ο πληθωρικός παρουσιαστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΣΩΝΟΣ έχοντας ως βοηθό για το “κούρεμα” των ομάδων τη ΜΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού σημαντικό ρόλο έχουν έξι επώνυμα πρόσωπα που το καθένα τους εκπροσωπεί μία κατηγορία από τις έξι στις οποίες διαγωνίζονται οι ομάδες.

Τα πρόσωπα και οι κατηγορίες είναι:

ΙΣΤΟΡΙΑ – Νίκολα Καρατζιά

ΠΑΡΑΞΕΝΑ- Δημήτρης Γιωρκάτζης

ΓΕΩΡΓΡΑΦΙΑ- Μαρία Ονησιφόρου

ΕΠΙΣΤΗΜΗ- Άντριου Ευτυχίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ- Κατερίνα Θεδώρου

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ- Ηλίας Ανδρέου

Το νέο τηλεπαιχνίδι φιλοδοξεί να δώσει ευκαιρίες στους Κύπριους τηλεθεατές  να διασκεδάσουν εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και παράλληλα να κερδίσουν μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά αν τους βοηθήσουν οι γνώσεις και η τύχη τους.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή σήμερα, στο 99157571

 

MadameLeFo
0