Δωμάτιο Θηλασμού: Πρωτοποριακή προσφορά για τις νέες μητέρες- υπαλλήλους της Lidl Κύπρου

Η Lidl Κύπρου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας δημιουργώντας το πρώτο “Δωμάτιο Θηλασμού”, μια πρωτοποριακή προσφορά προς τις νέες μητέρες υπαλλήλους της, που επιστρέφουν στην εργασία τους. Μάθε πιο κάτω περί τίνος πρόκειται…

Φαντάσου να έχεις αποκτήσει το πρώτο σου παιδάκι, να το θηλάζεις και να πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά σου… Τί θα κάνεις; Ή θα ταλαιπωρείσαι να συγκεντρώνεις το γάλα σου από το βράδυ, ή θα πρέπει να διακόψεις πρόωρα τον θηλασμό… Ε, λοιπόν, η Lidl Κύπρου, που πιστοποιημένα είναι ο Top Employer (Κορυφαίος Εργοδότης) του 2022, σκέφτηκε το καλό των νέων μαμάδων-υπαλλήλων της… Γι’ αυτό και δημιούργησε το πρώτο “Δωμάτιο Θηλασμού”, μια πρωτοποριακή προσφορά προς τις νέες μητέρες που επιστρέφουν στην εργασία τους. Μάθε πιο κάτω περί τίνος πρόκειται…

Δες εδώ το σχετικό βίντεο

 

«Στη Lidl Κύπρου καθημερινά φροντίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευση μας στην ισότητα και τη διαφορετικότητα, μέσα από τις υφιστάμενες διαδικασίες μας, τις εταιρικές πρακτικές, την ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας. Σχεδιάζουμε δράσεις ενίσχυσης της οικογένειας προσφέροντας επιπλέον παροχές σε κάθε νέο μπαμπά και κάθε νέα μαμά. Πιστεύουμε πως όσο πιο οικογενειακό είναι το περιβάλλον, τόσο πιο πολλοί και οι γονείς! Γι’ αυτό και  γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας όχι μόνο στις 8 Μαΐου, αλλά κάθε μέρα. Με ίσες ευκαιρίες, με ίσες δυνατότητες εξέλιξης, με ίσους μισθούς. Με πράξεις…

Το πρώτο Δωμάτιο Θηλασμού στη Lidl Κύπρου

Μάλιστα, η Lidl Κύπρου θέλοντας να στηρίξει ακόμα περισσότερες τις νέες μητέρες στην επιστροφή στην εργασία τους, δημιούργησε το πρώτο Δωμάτιο Θηλασμού. Ένα δωμάτιο που ετοιμάστηκε από το #teamLidl για να υποστηρίξει κάθε νέα μαμά στο νέο της ρόλο, ώστε να της επιτρέψει να έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με την επιστροφή της στην εργασία της.

«Σχεδιάζουμε δράσεις ενδυνάμωσης της ισότητας των φύλων και ενίσχυσης της οικογένειας. Εξασφαλίζουμε στις νέες μητέρες ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται και ενισχύει την μητρότητα. Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε το πρώτο δωμάτιο θηλασμού προσφέροντας σε κάθε νέα μητέρα των γραφείων και του logistics Center μας τις καλύτερες δυνατές  συνθήκες για την επιστροφή στην εργασία», δήλωσε ο Γιάννης Επαμεινώνδας, Head of HR της Lidl Κύπρου.

H Lidl Κύπρου έχει υπογράψει την Χάρτα της Διαφορετικότητας (Diversity Charter) που έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση μας για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από άμεσες ή έμμεσες διακρίσεις και στερεότυπα.

Παράλληλα είναι η μοναδική εταιρία στην Κύπρο ανεξαρτήτως κλάδου που λαμβάνει την πιστοποίηση Top Employer (Κορυφαίος Εργοδότης) για το 2022, από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employer Institute,  και μάλιστα για 5η συνεχόμενη χρονιά ως αποτέλεσμα ενός συνόλου δράσεων που θέτουν τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο.

Τέλος, οι 371 γυναίκες (56% επί του συνόλου των εργαζομένων) που αποτελούν μέλος της μεγάλης μας ομάδας, είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση κάθε μας πράξης.

Μάθε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου κάνοντας κλικ στα πιο κάτω links

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

 

MadameLeFo
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop