Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει να μάς ταξιδεύει στο Μεξικό…

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει να μάς ταξιδεύει στο Μεξικό… Και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ», η τηλεοπτική εκπομπή του OMEGA TV μάς ξεναγεί και αυτή τη φορά στη μαγική χώρα του Μεξικό… Φύγαμε λοιπόν, για ανεπανάληπτες εικόνες αύριο το απόγευμα στις 16:00μ.μ.

Πάμε στη Ριβιέρα των Μάγια

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν αυτή την Κυριακή το ταξίδι τους στο μαγευτικό Μεξικό και επισκέπτονται το Γιουκατάν, τη Ριβιέρα των Μάγια.

Στη συγκεκριμένη περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εμβληματικό ναό του Τσιτσέν Ιτζά, την περίφημη πυραμίδα Καστίγιο και την υπέροχη αποικιακή πόλη του Βαγιαδολίδ. Επίσης, θα επισκεφτούν αρκετές σενότες, οι οποίες αποτελούν ένα σπάνιο θέαμα, μοναδικό παγκοσμίως. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα περιηγηθούν στο ξακουστό Τουλούμ και θα μας μεταδώσουν απίστευτες εικόνες ανόθευτης ομορφιάς!

Ο Τάσος Δούσης στο Μεξικό…

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μάς ταξίδεψαν στην πανέμορφη πόλη του Μεξικού.

Πρώτη στάση του ρεπορτάζ το Χοτσιμίλκο, ή αλλιώς η «Βενετία» στην πόλη του Μεξικού, όπου στα κανάλια του θα κάνουν πικ νικ μαζί με μαριάτσι.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον επιβλητικό ναό της Παναγίας της Γουαδελούπης με τους κυλιόμενους διαδρόμους, το πανέμορφο πάρκο Αλαμέδα, τον πιο όμορφο δρόμο της Λατινικής Αμερικής – την Πασέο δε λα Ρεφόρμα, και το Μέγαρο Καλών Τεχνών, το οποίο αποτελεί το ωραιότερο κτήριο στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μεξικού

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, επίσης, θα πιουν τον καφέ τους στο Café Τακούμπα, ένα πρώην μοναστήρι το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο, θα επισκεφτούν τη Λα Μερσέδ – τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά τροφίμων του κόσμου, και θα δοκιμάσουν αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και ιδιαίτερα εδέσματα!

 

Μείνε συντονισμένη!  Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο με μαγευτικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» από τον Τάσο Δούση, αύριο την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 16:00 στο OMEGA.

 

 

MadameLeFo
0