Ένα περιοδικό ομορφιάς, με καλό σκοπό

Το περιοδικό των καλοκαιρινών διακοπών έφθασε στα καταστήματα Beauty Line… Και αφορά στην Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021… Πάντως, εκτός από την πλούσια θεματογραφία του κυρίως περί ομορφιάς, έχει και τον καλό σκοπό του… Κάνε scroll και θα μάθεις όλα τα καλά νέα αμέσως τώρα…

Το νέο τεύχος του Beauty Line που μόλις έχει κυκλοφορήσει παραμένει πιστό στο όραμά του για μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς, έχοντας ως πρότυπο την αυθεντικότητα της γυναίκας.

Kαι αφού τα χαρούμενα χρώματα αναμένεται να κυριαρχήσουν φέτος, ο Chief Make Up Artist των Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, δημιουργεί τέσσερα makeup looks που θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα. Ακόμη, στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε τα καινούργια προϊόντα που θα εμπλουτίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας, καθώς τις τάσεις που θα ξεχωρίσουν στη μόδα αυτή τη σεζόν. Σ’ αυτό το τεύχος, θα διαβάσετε τα μυστικά που κρύβουν η περιποίηση του δέρματος, η επιλογή του κατάλληλου αρώματος και το μακιγιάζ των ματιών. Επίσης, σας παρουσιάζουμε τις παραλίες της Κύπρου που λατρεύει ο κόσμος για τα καθαρά νερά και την ηρεμία τους. Επιπλέον, αφού οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, προτείνουμε αρώματα για να σας φτιάξουν τη διάθεση, αλλά και τα αντηλιακά που θα σας χαρίσουν την καλύτερη δυνατή προστασία. Το περιοδικό Beauty Line Magazine Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, στην τιμή του ενός ευρώ, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στον Σύνδεσμο Europa Donna Κύπρου για την υλοποίηση του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες», το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη των γυναικών που περνούν τη δοκιμασία του καρκίνου του μαστού.

MadameLeFo