Lidl Food Academy: Μια νόστιμη χρονιά «μαγειρεύεται»

Μια νόστιμη χρονιά «μαγειρεύεται» στη Lidl Food Academy! Ναι, το επιτυχημένο γαστρονομικό στοίχημα της Lidl Κύπρου, συνεχίζει το γευστικό του ταξίδι και το 2023… Και προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες με τα προϊόντα Lidl!

Lidl Food Academy

Η Lidl Food Academy υποδέχεται τη νέα χρονιά με νέες γαστρονομικές προτάσεις… Με χρήσιμη γνώση για μικρούς και μεγάλους… Με πολλές δραστηριότητες και όμορφες στιγμές… Αλλά και με πολύτιμες συμβουλές για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα έχει προγραμματιστεί για τη νέα χρονιά, με γεύσεις και συνταγές από τις κουζίνες του κόσμου. Παράλληλα, θα γίνουν θεματικά μαθήματα που αφορούν υλικά, τρόπους μαγειρέματος, ειδικές περιπτώσεις και ειδικές διατροφικές συνήθειες. Το σύνολο των φετινών δωρεάν μαθημάτων αγγίζει τα 100, εξίσου μοιρασμένα σε ενήλικες και παιδιά.

Το μενού της Lidl Food Academy

Στην πολύ πετυχημένη «συνταγή» της Lidl, προστίθενται φέτος και ακόμη περισσότερα μαθήματα για χορτοφάγους και αυστηρούς χορτοφάγους ενώ, η υπεύθυνη γαστρονομία μπαίνει στο προσκήνιο, καθώς και ο περιορισμός της σπατάλης φαγητού.

Τα φεστιβάλ, τα δείπνα και τα ειδικά γεύματα και φέτος, έχουν την τιμητική τους στη Lidl Food Academy, όπως το φεστιβάλ μπύρας και BBQ, οι γαστρονομικές βραδιές κινηματογράφου, τα brunch στον κήπο και οι βραδιές ποδοσφαίρου. Ξεχωριστές εμπειρίες, που υπόσχονται να προσφέρουν όμορφες στιγμές συνοδεία με τα αγαπημένα προϊόντα Lidl.

Κατά τη διάρκεια του 2022 διεξάχθηκαν πάνω από 130 δράσεις και μαθήματα από την Ακαδημία της Lidl, με τη δωρεάν συμμετοχή 4.000 ατόμων! Με πολλές αιτήσεις συμμετοχής για κάθε ένα και ειδικά για τα παιδικά μαθήματα, οι κληρώσεις συμμετοχής ήταν πάντα ένα μεγάλο γεγονός για την Ακαδημία.

Για το 2022, τα πιο δημοφιλή μαθήματα ενηλίκων αφορούσαν ασιατικές κουζίνες, τοπικές κουζίνες της Ιταλίας, burgers και street-food. Επίσης, τα χορτοφαγικά μαθήματα κερδίζουν ολοένα περισσότερο ενδιαφέρον. 

Τα παιδιά αγαπούν τη σωστή διατροφή

Lidl Food AcademyΤα παιδιά στη Lidl Food Academy το 2023 θα ζήσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις για το καλό σπιτικό φαγητό, με νέες σειρές μαθημάτων και ενεργειών. Μία από αυτές, είναι και το δημοφιλές πρόγραμμα Lidl Little Chefs για γονείς και παιδιά από 6 ως 12 χρονών. Εδώ όσο οι μικροί σεφ μαγειρεύουν με τις ειδικές εκπαιδεύτριες στις κουζίνες… Και οι γονείς συζητούν όλα όσα τους απασχολούν με μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Lidl Food Academy Ένα ακόμη πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα είναι και η Ακαδημία Φαγητού για Παιδιά, το οποίο διεξάγεται για 5η χρονιά, σε συνεργασία με το τμήμα Οικιακής Οικονομίας του Υπουργείου Παιδείας και αποσκοπεί να διδάξει στα παιδιά την αξία του θρεπτικού και σπιτικού φαγητού. Στο πρόγραμμα έχουν δηλώσει συμμετοχή όλα σχεδόν τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης της Κύπρου. Για τις ημέρες διακοπών και όταν τα σχολεία είναι κλειστά, το πρόγραμμα Μαγειρική για όλη την Οικογένεια φέρνει παιδιά και γονείς στη Lidl Food Academy. Και τους διδάσκει πως μαζί στην κουζίνα, ο χρόνος μπορεί να είναι ευχάριστος και αποδοτικός!

Η LFA ταξιδεύει!

Lidl Food Academy

H εντυπωσιακή κινητή εκδοχή της Ακαδημίας της Lidl, η Lidl Food Academy ON THE GO, από το 2021 ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Κύπρου και προσφέρει την εμπειρία της Lidl Food Academy. H LFA – ON THE GO, ταξίδεψε στον Πύργο Τηλλυρίας, στην Πόλη Χρυσοχόους, στη Λεμύθου, στο Πολέμι, στον Αγρό, στη Ψιμολόφου. Εξάλλου, παρέμεινε αρκετές ημέρες στη Λεμεσό το καλοκαίρι, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με γεύσεις και ψυχαγωγία.

Lidl Food Academy

Η Lidl Food Academy συνεχίζει και φέτος να ενθουσιάζει με τις ιδέες και τις γεύσεις της… Και μας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις ώστε να αγαπήσουμε όλοι το καλό, σπιτικό φαγητό… Και μας βοηθά να βελτιώσουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής μας, με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Οι συμμετοχές για τα μαθήματα ξεκίνησαν!

Lidl Food AcademyΓια να δηλώσεις συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα και τα προγράμματα της Lidl Food Academy, θα πρέπει να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.LidlFoodAcademy.com.cy και να δηλώσεις συμμετοχή.  Λόγω μεγάλου αριθμού συμμετοχών, η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται μετά από κλήρωση.

Lidl Food Academy Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου ⇓

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

MadameLeFo