Κτήμα Château d’Esclans τώρα και στο δικό μας τραπέζι!

Κτήμα Château d’Esclans τώρα και στο δικό μας τραπέζι! Ναι, χάρη στην εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ, που αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή τους στην Κύπρο, απολαμβάνουμε επιτέλους τα δημοφιλή ροζέ κρασιά του κτήματος Château d’Esclans.

Η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης διανομείς ΛΤΔ, έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή στην κυπριακή αγορά της γκάμας των κρασιών του κτήματος κρα, το οποίο παράγει τα δημοφιλή ροζέ κρασιά Whispering Angel, Rock Angel και Garrus. Tο κτήμα Château d’Esclans βρίσκεται στους δροσερούς λόφους του Le Motte, 25 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Frejus, στην καρδιά της κοιλάδας του Var, εκεί που παράγεται η πλειοψηφία του Provence AOC rosé. Tο 2006 o Sacha Lichine αγόρασε το Chateau d’Esclans με όραμα να αποκτήσει φήμη παγκόσμιου βεληνεκούς και την παραγωγή του μεγαλύτερου ροζέ στον πλανήτη. Μαζί με τον επιτυχημένο οινολόγο Patrick Leon, κατάφεραν το όραμα αυτό να γίνει πραγματικότητα καθώς παράγουν ταυτοχρόνως δύο από τα πιο επιτυχημένα ροζέ όλων των εποχών: To Whispering Angel και το Garrus. Οι κύριες ποικιλίες του αμπελώνα του Château d’ Esclans, είναι το Grenache και ακολουθείται από το Rolle όπως επίσης και Cinsault, Merlot, Mourvèdre.

Whispering Angel, ένα καθαρόαιμο ροζέ

To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγκία κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Στο στόμα είναι κομψό, ξηρό, φρουτώδες και ντελικάτο. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που ταιριάζει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του. Είναι το αποτέλεσμα από blend των ποικιλιών Grenache, Rolle, Cinsault, Syrah και καθρεφτίζει απόλυτα την περιοχή που παράγεται.

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH, αγόρασε την πλειονότητα των μετοχών του Château d’Esclans, προκειμένου να ενισχύσει το δικό του χαρτοφυλάκιο ροζέ κρασιού, προσθέτοντας το στον κατάλογο των επώνυμων εμπορικών σημάτων.

More info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22 471111.

MadameLeFo
0