Επιπλογκουρμεδιές, σε γιορτινό mode

Μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και οι Επιπλογκουρμεδιές μπαίνουν σε γιορτινό mode… Ο Σεφ Σταυρής Γεωργίου έρχεται να μας προτείνει τρεις εντελώς εορταστικές συνταγές, οι οποίες αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

 

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παραδοσιακά εδέσματα ο Σταυρής με τα δικά του μυστικά μετατρέπει τις συνταγές και μας δελεάζει στο να φτιάξουμε για ακόμη μία φορά κάτι πρωτότυπο. Αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 15:15 μαθαίνουμε πως να φτιάξουμε το Χριστόψωμο που θα στολίσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας.

Επίσης, μια γεμιστή πίτα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, καθώς ο Σταυρής τη φτιάχνει με φανταστική γέμιση από μοσχαρίσιο κιμά, λουκάνικα και κάστανα. Για τέλος, ένα εντελώς εναλλακτικό και γιορτινό κέικ μελομακάρονο θα ολοκληρώσει το μενού αυτής της εβδομάδας!

Όπως πάντα ο μοναδικός Σεφ Σταυρής Γεωργίου μοιράζεται τα μυστικά του για πολύχρωμες γευστικές ιδέες και έντονες γαστρονομικές απολαύσεις, που ακόμη και ένα παραδοσιακό πιάτο με τη μοναδική δημιουργική φαντασία του μπορεί να μετατραπεί σε γκουρμέ με τον πιο απλό τρόπο.

 

 

MadameLeFo