Η σοκολάτα έχει το… εργοστάσιό της!

Ναι, η σοκολάτα έχει το… εργοστάσιό της! Μάλιστα, το φημισμένο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας του κόσμου έρχονται στην Κύπρο! Γι’ αυτό σημείωσέ το από τώρα στην ατζέντα σου… 

Γάλακτος, μαύρη, με φουντούκια, αμυγδάλου, λευκή, πικρή, κουβερτούρα, ζαχαροπλαστικής, ρόφημα, τρούφα, τριμμένη… Η σοκολάτα, το πιο αγαπημένο γλύκισμα της συντριπτικής πλειοψηφίας στον πλανήτη γη, έχει το “εργοστάσιό” της, κι έρχεται στη Κύπρο. Tο θεματικό πάρκο για τον απόλυτο πειρασμό θα βρίσκεται στη Λευκωσία.

Το 2014 πρωτοάνοιξε τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη, προσελκύοντας επισκέπτες και από τις γειτονικές χώρες και μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Τώρα, μετά από ένα πετυχημένο ταξίδι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρώμη, το πολυβραβευμένο θεματικό πάρκο φτάνει και στη Λευκωσία. Όχι τώρα, αλλά τον Νοέμβρη 2019… Μάλιστα, για τρεις ολόκληρους μήνες (από 18 Νοεμβρίου 2019 έως 16 Φεβρουαρίου 2020) η Διεθνής Κρατική Έκθεση θα ξεχειλίσει από γεύσεις μπισκότου, γλυκών και σοκολάτας.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, έχουν ξεκινήσει ήδη με πυρετώδεις ρυθμούς οι εντυπωσιακές κατασκευές του παραμυθένιου «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας». Ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας της Ευρώπης (με 1200 λίτρα πραγματικής σοκολάτας), γιγάντια σοκολατάκια και μπισκότα, είναι μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου θεματικού πάρκου στους τυχερούς επισκέπτες.

Το διαδραστικό και πρωτότυπο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» συνδυάζει αριστοτεχνικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση καθώς μέσα από διάφορες θεματικές ενότητες (την πραγματικά άγρια ζούγκλα, το μουσείο κακάο, την καλύβα των Αζτέκων, τα εργαστήρια κατασκευών κλπ). Επομένως, παιδιά, νέοι αλλά και ενήλικες θα ανακαλύπτουν με εντυπωσιακό τρόπο τα μυστικά της σοκολάτας και των γλυκών απολαύσεων.

Ετοιμάσου λοιπόν να συμμετέχεις σε ένα ανεπανάληπτο, εξωτικό ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο, και να γίνεις μέρος αυτής της πρωτόγνωρης γλυκιάς εμπειρίας.

More info

Τηλ: 22008567

Email: info@ergostasiosokolatas.com.cy

Website: www.ErgostasioSokolatas.gr

Facebook: Εργοστάσιο Σοκολάτας

Διοργανωτές: ΔΕΘ Helexpo/ Eksagon Exhibitions / Dream Workers /