Η M·A·C στη μάχη για την καταπολέμηση του COVID-19

Η M·A·C και το M·A·C VIVA GLAM ρίχνονται στη μάχη για την καταπολέμηση του COVID-19. Πώς; Κάνε κλικ πιο κάτω και θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες. 

M·A·C

Η M·A·C  και το M·A·C VIVA GLAM βάζουν το λιθαράκι μας στην προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση του COVID-19. Πώς; Κάνε scroll και θα μάθεις τα πάντα για τις δράσεις που ανέλαβαν…

Καταρχήν, το M·A·C VIVA GLAM επεκτείνει τη φιλανθρωπική του δράση του προκειμένου να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες ενόψει μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας. H πρόσθετη αυτή υποστήριξη, θα διευκολύνει τόσο τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της M·A·C όσο και νέους οργανισμούς με βοηθητικά κεφάλαια, έκτακτης ανάγκης, για τον COVID-19. Έτσι, το 100% των πωλήσεων από τα κραγιόν VIVA GLAM θα διατεθούν για την καταπολέμηση του Covid-19.

Ειδικότερα, στην Κύπρο, η M·A·C Cosmetics προχωράει σε δωρεά μέσω του ΚΥΦΑ (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS) για την αγορά εξοπλισμού υψηλής αναπνευστικής προστασίας ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

M·A·C

Η δράση της M·A·C σε παγκόσμιο επίπεδο

Στην Ελλάδα, η M·A·C COSMETICS Ελλάδος μέσω του M·A·C VIVA GLAM προχωράει σε δωρεά 100,000€ για την καταπολέμηση του COVID-19, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο κάνει δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε πάνω από 250 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας τους να συνεχίσουν το ζωτικής σημασίας έργο τους, ενόψει της πανδημίας του COVID-19. Έτσι, αγοράζοντας όλοι μας ένα κραγιόν Viva Glam, ενισχύουμε την προσπάθεια της M·A·C Cosmetics να βοηθήσει τις ευπαθείς ομάδες. Από το 1994, μέσω του προγράμματος του M·A·C VIVA GLAM έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως, για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο οι οποίοι εξασφαλίζουν βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες.

M·A·C δράσεις σε λεπτομέρειες

Η M·A·C Cosmetics λοιπόν, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μέσω της μακροχρόνιας πρωτοβουλίας της, VIVA GLAM, η οποία υποστηρίζει οργανισμούς και δράσεις που παρέχουν βοήθεια και υπηρεσίες σε βασικές ανάγκες ευπαθών ομάδων πληθυσμού, προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

M·A·C Η φιλανθρωπική δράση της M·A·C Cosmetics με το VIVA GLAM ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη M·A·C VIVA GLAM. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS.

To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός VIVA GLAM lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό το σκοπό. Σήμερα, ενόψει μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας, επεκτείνει τη δράση της.

Συνδυάζοντας τη λάμψη του μακιγιάζ, με ένα αυστηρό φιλανθρωπικό πρόγραμμα, η M·A·C Cosmetics έχει συνεργαστεί με «προκλητικά» και δυνατά ονόματα διεθνούς φήμης, όπως είναι οι: Winnie Harlow, Sia, Miley Cyrus, Elton John, Mary J. Blige και Ricky Martin με σκοπό να συνεισφέρουν κι εκείνοι στις πωλήσεις των VIVA GLAM lipsticks.

Από τα έσοδα των VIVA GLAM lipsticks χρηματοδοτούνται οργανισμοί οι οποίοι στηρίζουν ευπαθείς ομάδες γυναικών, κοριτσιών και ανθρώπων της LGBTQ+ κοινότητας για θέματα υγείας και ισότητας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η υποστήριξη σε όσους έχουν προσβληθεί ή επηρεάζονται από το HIV/AIDS. Μέχρι σήμερα, τα έσοδα από τα VIVA GLAM lipsticks, έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 1.800 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

M∙A∙C

Για να μπορεί να είναι ενεργή η προσπάθεια του VIVA GLAM, χρειάζεται η συνεχής στήριξη της M∙A∙C κοινότητας και των εσόδων από τα VIVA GLAM Lipsticks. Γι’ αυτό, διάβασε πιο κάτω πως μπορείς να συμβάλεις κι εσύ…

Βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου στις προσπάθειες της M∙A∙C

Γίνε κι εσύ μέρος όλης αυτής της προσπάθειας… Απλά, φρόντισε να αγοράσεις οποιοδήποτε VIVA GLAM Lipstick από τα καταστήματα της M∙A∙C στην Κύπρο σήμερα κιόλας. 

Μάθε περισσότερα για τη M·A·C 

Η M·A·C Cosmetics (Make-up Art Cosmetics), είναι μια κορυφαία μάρκα επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ και αποτελεί μέρος του ομίλου Estée Lauder Companies.

Δες εδώ το σχετικό video για την ιστορία των VIVA GLAM Lipsticks

Τα M·A·C τα λατρεύεις. Όμως, η M·A·C Cosmetics δημιουργήθηκε από τον Frank Toskan και Frank Angelo στο Τορόντο του Καναδά πριν από 30 χρόνια.

Η αναγνωρισιμότητα του brand αναπτύχθηκε χάρη στο word-of-mouth, μεταξύ των makeup artists, των μοντέλων, των φωτογράφων και των δημοσιογράφων, σε όλο τον κόσμο.M∙A∙C

Η M·A·C σε αριθμούς

Το M·A·C VIVA GLAM δημιουργήθηκε το 1994 για τις ανάγκες που είχαν προκύψει λόγω της επιδημίας του AIDS. Για περισσότερα από 26 χρόνια, και με πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια, η M·A·C συνεχίζει με προσήλωση να υποστηρίζει αυτούς που έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο.

Η M·A·C αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Και είναι Νο1 μάρκα μακιγιάζ στις περισσότερες από αυτές. Για να ενημερώνεσαι μπορείς να ακολουθείς την M·A·C στο Instagram, στο Facebook, στο Twitter, στο Snapchat και στο Pinterest @MACCosmetics και θα δεις βίντεο της M·A·C στο YouTube, youtube.com/maccosmetics  Μπορείς επίσης να επισκεφθείς το https://www.maccosmetics.gr/vivaglam για να ενημερωθείς περισσότερο για το VIVA GLAM.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0