Η Louis Hotels φέρνει την καλύτερη Black Friday προσφορά

Η Louis Hotels φέρνει την καλύτερη Black Friday προσφορά μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου! Μιλάμε για την πιο ελκυστική προσφορά της αγοράς! Ο Όμιλος Louis Hotels που έγινε συνώνυμος με τις πιο ξέγνοιαστες εμπειρίες, στα πιο value-for-money πακέτα προσφέρει έκπτωση 50% σε όσους επιλέξουν να κάνουν διακοπές στα ξενοδοχεία της σε Κύπρο και Ελλάδα από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2021!

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε τα μισά χρήματα ενώ έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε έγκαιρα τις ανοιξιάτικες, καλοκαιρινές και φθινοπωρινές σας διακοπές από την άνεση του σπιτιού σας μέσω του louishotels.com και κάνοντας εγγραφή στο πρόγραμμα ανταμοιβής myLHpoints!

Louis Hotels, διακοπές μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021

Μπορείτε να επωφεληθείτε της εκπληκτικής Black Friday προσφοράς σε κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου για διαμονή στα ξενοδοχεία του ομίλου μέχρι τον Οκτώβριο του 2021*. Παράλληλα, η Louis Hotels σας δίνει την ευκαιρία για δωρεάν ακύρωση των κρατήσεών σας μέχρι και 30 ημέρες πριν την άφιξή σας.

Στις μονάδες της Louis Hotels οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας, μέσα από διαφορετικές συλλογές ξενοδοχείων που καλύπτουν όλα τα γούστα και ανάγκες: την Elegant Collection, τη Villa Collection και τη Family Collection.

Βρείτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει από το louishotels.com ή μέσω του app #Myhappyplace που διατίθεται στο Play Store και στο App Store, επιλέξτε τον ιδανικό προορισμό ανάμεσα στις μονάδες της Louis Hotels σε Πάφο, Πρωταρά, Λεμεσό, Πόλη Χρυσοχούς, Κέρκυρα, Ρόδο, Χανιά και Μύκονο και νιώστε τις διακοπές να πλησιάζουν!

  • Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 23 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

MadameLeFo
0