Η Lidl Κύπρου στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η Lidl Κύπρου πρόσφερε πακέτα προϊόντων στους αφιχθέντες από το εξωτερικό, που βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα. Σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση για κάθε άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη χώρα, η Lidl Κύπρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Επιτρόπου Εθελοντισμού του κράτους. Έτσι, δημιουργήθηκαν και στάληκαν συγκεκριμένα πακέτα στους χώρους υποχρεωτικής καραντίνας για τους ανθρώπους που αφίχθηκαν στην Κύπρο από χώρες του εξωτερικού.

Lidl ΚύπρουΗ δωρεά αφορούσε προϊόντα όπως καθαριστικά χώρου, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και σνακ. τα οποία χορηγήθηκαν για να δημιουργηθούν ξεχωριστά πακέτα για την υγιεινή και την άνεση των ανθρώπων που βρίσκονται στα ξενοδοχεία υποχρεωτικής καραντίνας.Lidl Κύπρου

Η αποστολή έγινε από τη Lidl Kύπρου στις 20 Μαρτίου και οι εθελοντές διαχειρίστηκαν τα πακέτα και τα παρέδωσαν στους παραλήπτες. Αυτή η χορηγία αφορούσε μέρος μεγαλύτερης αποστολής.

Η Lidl Κύπρου δηλώνει παρούσα στη μάχη κατά της πανδημίας

Lidl ΚύπρουΗ Lidl Κύπρου, δηλώνει παρούσα στη μάχη κατά της πανδημίας και δίπλα σε όλους τους ανθρώπους στην Κύπρο. Συμμορφώνεται απόλυτα και προάγει τακτικές για ασφαλή αγοραστική εμπειρία σε όλα τα καταστήματά της. Εφαρμόζει διαδικασίες ασφαλούς εργασίας του προσωπικού της και τους αμοίβει για την υπερπροσπάθειά τους. Παράλληλα, φροντίζει για την απρόσκοπτη προμήθεια προϊόντων και επιδιώκει να ανακουφίσει συμπολίτες μας με την προσφορά.

Η Lidl Κύπρου ανταμοίβει τους υπαλλήλους της 

Από τις 18 Μαρτίου, η Lidl Κύπρου ανακοίνωσε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού ύψους 200.000 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Το χρηματικό ποσό θα καταβληθεί αναλογικά στους περισσότερους από 600 εργαζομένους με τη μισθοδοσία Μαρτίου. Και θα είναι η επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρίας στην πρωτοφανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

Τέλος, με αποφασιστικότητα, ευελιξία και σχεδιασμό η Lidl Κύπρου βρίσκεται  δίπλα στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα και τους πελάτες για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Μάθε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου εδώ 

https://corporate.lidl.com.cy

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0