Φωτογραφικό αρχείο για τη Λευκωσία

Ένα νέο φωτογραφικό αρχείο επιχειρεί τώρα να δημιουργήσει το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής δράσης #covidstoriesnicosia. Kαι καλεί όλους μας, Λευκωσιάτες και μη, να συμβάλουμε με τις λήψεις μας στη δημιουργία ενός μοναδικού φωτογραφικού αρχείου για την πρωτεύουσα.

Φωτογραφικό αρχείο

Κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η Κυπριακή Κυβέρνηση λόγω του COVID-19, χιλιάδες αλλιώτικες ιστορίες ξεδιπλώνονται στην πόλη μας… Στους δρόμους, στις δημόσιες υπηρεσίες και στα σπίτια της πρωτεύουσας. Μοιράσου με το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας τις ιστορίες της πόλης μας μέσα από τον φωτογραφικό σου φακό. Με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020 έως και τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.

Φωτογραφικό αρχείο με την υπογραφή μας

Φωτογραφικό αρχείοΤώρα λοιπόν, μπορείς κι εσύ να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου στο Instagram με τα hashtag #covidstoriesnicosia, #covidstoriesnic Και αφού κάνεις tag το @leventismuseum, θα συμβάλλεις στην αποτύπωση της πρωτόγνωρης εικόνας της πόλης μας. Η ιστορία της Λευκωσίας συνεχίζεται… Γι’ αυτό μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας να την καταγράψει.

Η διαδικασία είναι απλή

Φωτογραφικό αρχείοΗ ομάδα του Μουσείου θα παρακολουθεί την ανάρτηση των φωτογραφιών και θα επιλέγει κάποιες από αυτές για αναδημοσίευση σε άλλα ψηφιακά κανάλια. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα συμπεριληφθούν επίσης στο αρχείο του Μουσείου για την ιδιαίτερη αυτήν περίοδο που ζούμε. Ένα αρχείο που θα εμπίπτει στο ευρύτερο πλαίσιο της τεκμηρίωσης της ιστορίας της  Λευκωσίας, από τη γέννησή της έως σήμερα. Στην περίπτωση που η φωτογραφία σας επιλεγεί, οι λειτουργοί του Μουσείου θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

More info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις κι εσύ μέσω email στο info@leventismuseum.org.cy

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα του leventismuseum.org.cy

Φωτογραφικό αρχείο

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0