Διεκδίκησε μια Kobold, τη σκούπα με τα πολλά… προσόντα 

Λέγεται Kobold και είναι η σκούπα με τα high tech προσόντα! Και τώρα μπορείς να την διεκδικήσεις… Τι εννοώ; Ε, λοιπόν, οι MadameLeFo και η Eminentia Trading Limited σου προσφέρουμε το σύστημα καθαρισμού Kobold… Πώς; Διάβασε πιο κάτω τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό μας και προώθησέ το και στις φίλες σου. Σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθετε όλες σας τα μοναδικά προσόντα της… 

 

Η στιγμή που περίμενες έφθασε… Το σύστημα καθαρισμού Kobold μπορεί να γίνει δικό σου με τον πιο απλό τρόπο… Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις πως θα το διεκδικήσεις.

Το Kobold  είναι το πιο ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού για το σπίτι… Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού για το σπίτι… Δεν είναι όμως, μια συνηθισμένη ηλεκτρική σκούπα… Πρόκειται για ένα high tech σύστημα καθαρισμού, που συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφουγγάρισμα, στεγνό καθαρισμό χαλιών και ταπετσαρίας και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων. Το ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού Kobold, ειδικά το μοντέλο με το εξάρτημα SP600 είναι ο ιδανικός σύμμαχος σου στην καθαριότητα του σπιτιού.

Δες εδώ το σχετικό video 

 

Με τη μοναδική ικανότητα του να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει ταυτόχρονα σε γλυτώνει από το χάσιμο χρόνου… Παράλληλα, σου χαρίζει την απόλυτη καθαριότητα που μόνο το σύστημα καθαρισμού Kobold  μπορεί να σου προσφέρει. Η απόλυτη καθαριότητα δεν ήταν ποτέ πιο απλή.  Εξοικονόμησε χρόνο, νερό και καθαριστικά είδη και κάνε καλό στο περιβάλλον και στην τσέπη σου… Απλά, χρησιμοποίησε το ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού Kobold με το εξάρτημα SP600.

Βιολογικός καθαρισμός Kobold με ταυτόχρονο σκούπισμα & σφουγγάρισμα

Το ολοκληρωμένο σύστημα Kobold με το εξάρτημα SP600 προσφέρει έξυπνο και βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού σου. Τί ακριβώς κάνει; Πιο κάτω θα μάθεις πολλά περισσότερα.

  1. Μαζεύει όλες τις ακαθαρσίες και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα με μια μόνο κίνηση αφήνοντας όλα τα δάπεδά του σπιτιού σου πεντακάθαρα (παρκέ, laminate, μάρμαρα, πλακάκια).
  2. Διαθέτει δύο κανάλια αναρρόφησης, με ένα πανί που ταλαντώνει μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει στην SP600 να μαζεύει μεγάλα σωματίδια βρωμιάς και να εξαφανίζει τους δύσκολους λεκέδες την ίδια στιγμή.
  3. Καθαρίζει 60m2 με μόλις 260ml νερό, ενώ εξοικονομεί έως και 50 φορές περισσότερο σε ό,τι αφορά νερό και είδη καθαρισμού.
  4. Οι ταλαντώσεις του πάνινου υφάσματος ανέρχονται στον εντυπωσιακό αριθμό των 1,350 φορές ανά λεπτό.
  5. Χρησιμοποιεί μόνο 100 χιλιοστόλιτρα νερού για να καθαρίσει ένα χώρο μέχρι 20 τετραγωνικά μέτρα σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείς το 50% του χρόνου σου, ενώ παράλληλα προστατεύεις και το περιβάλλον. Κι αυτό γιατί το έξυπνο εξάρτημα SP600 του συστήματος Kobold χρησιμοποιεί μόνο την ποσότητα νερού που χρειάζεστε πραγματικά!

Πως θα το διεκδικήσεις

Και δεν είναι μόνον αυτά! Τώρα σε συνεργασία με την Eminentia Trading Limited οι MadameLeFo σου προσφέρουμε την ευκαιρία να διεκδικήσεις το σύστημα καθαρισμού Kobold με το έξυπνο εξάρτημα SP600, αξίας €1200. Πώς θα το κερδίσεις; Απλά, κάνε κλικ στο https://info.madamelefo.com/kobold-competition/ κάνε subscribe στο newsletter μας και θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο μας δώρο. 

Όροι & Προϋποθέσεις  

Το βασικότερο: Κάνε κλικ στο https://info.madamelefo.com/kobold-competition/ κάνε subscribe στο newsletter μας και θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο μας δώρο. 

 
Ο διαγωνισμός λήγει στις 8 Απριλίου.
 
Θα υπάρξει 1 τυχερός νικητής και θα επιλεχθεί τυχαία μετά από κλήρωση.
Το δώρο δεν ανταλλάζεται, ούτε αλλάζει.
 
Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κάτοικους Κύπρου.
 
Ο νικήτης θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook και θα ενημερωθεί προσωπικά από τις MadameLefo.
 
Mε την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από τις MadameLefo.

Αυτό το video θα σε πείσει ότι η Kobold SP600 όντως κάνει θαύματα σε χρόνο μηδέν!